• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.09.2016

13:59

SLUČAJ SREBRNO JEZERO! Pritvor do 30 dana za direktora i trenera!

Vesti

SLUČAJ SREBRNO JEZERO! Pritvor do 30 dana za direktora i trenera!

Podeli vest

Sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Velikom Gradištu odredio je pritvor direktoru Osnovne škole "Karađorđe" iz Rače Kragujevačke i treneru, koji je pomoćni radnik u toj školi, Zoranu Jovanoviću i Marku Glišiću u trajanju do 30 dana zbog uticaja na svedoke, rečeno je Tanjugu u Tužilaštvu u Velikom Gradištu

Ranije danas Jovanović i Glišić su saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu i predložen je pritvor u trajanju do 30 dana zbog uticaja na svedoke.

Taj predlog je poslat sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Velikom Gradištu koji je doneo rešenje po kome je Jovanoviću i Glišiću određen pritvor u trajanju od 30 dana zbog uticaja na svedoke.

I Draganu i Milinki Stanković iz Niša, osumnjičenim da su iznajmili pedolinu bez sigurnosnih pojaseva dvojici braće, koji su se u nedelju utopili u Srebrnom jezeru, određen je pritvor do 30 dana, rečeno je ranije danas Tanjugu u Osnovnom sudu u Velikom Gradištu.

Predsednik tog suda Nenad Tadić rekao je da je pritvor osumnjičenima juče odredio sudija za prethodni postupak, zbog mogućnosti da ometaju postupak uticanjem na svedoke.

Svi osumnjičeni se terete za krivično delo "teška dela protiv opšte sigurnosti".

Braća Nikola (13) i Stefan Petrović (14), obojica neplivači, utopili su se u nedelju 11. septembra u Srebrnom jezeru.

Njihova tela pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije našli su i izvukli iz jezera u ponedeljak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maja

pre 7 godina

Posto sam iz Race znam tog direktora i tog trenera. Trener je mlad decko od 25 godine i u zivotu nije mrava zgazio, diplomirao je na DIFu, direktor je divan covek, toj deci je omoguci ogromne pogodnosti, deci je organizovao preko leta BESPLATNU skolu plivanja, cak je i roditeljima omogucio besplatan uzlaz na bazen kad dovedu decu ali je odziv bio veoma mali, iako je dolazio trener plivanja iz Beograda koji je ucio decu da plivaju. Napravio je ovaj fudbalski klub sa kojim deca idu svake nedelje besplatno po celoj Srbiji da igraju sa svojim vrsnjacima. Ne znam sta sve nije omogucio deci. I sam je preziveo tragediju kad je pre par godina izgubio sina, i sad ponovo prolazi kroz isti pakao. Mnogo mi je zao svih ovih ljudi.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija