• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

14.04.2017

08:42

MRTAV MUŠKARAC pronađen na lokalnom putu kod Bečmena!

Vesti

MRTAV MUŠKARAC pronađen na lokalnom putu kod Bečmena!

Podeli vest

Jedna osoba je smrtno stradala, a osam je povređeno u saobraćajnim nesrećama u Beogradu, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći

 

Muškarac (70) pronađen je bez znakova života na lokalnom putu između Bečmena i Petrovčića oko ponoći.

Sinoć oko 20.41, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Pupinovom mostu povredjeno je pet muškaraca. Muškarac (43) odbio je bolnički tretman, dok su muškarci stari 53, 43, 56 i 67 godina zbrinuti, a prevezeni su na dalje ispitivanje u Kliničko-bolnički centar Zemun.

Žena (26) lakše je povređena u nesreći koja se dogodila na mostu na Adi, kod Hipodroma

Policija je pozvala Hitnu pomoć da reaguje zbog lačanog sudara tri automobila, koji se dogodio jutros oko 5.30 na autoputu na obilaznici od Batajnice ka Dobanovcima zbog dve povredjene osobe, ali su one odvezene pre dolaska lekarske ekipe.

Hitna pomoć noćas je obavila 113 intervencija, a pomoć su najčešće tražili astmatičari i ljudi sa visokim krvnim pritiskom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17