• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.07.2019

22:35

DRAMA U KNJAŽEVCU! Hicima iz puške ubio zeta i unuka, a snaju i drugog unuka teško ranio

Vesti

DRAMA U KNJAŽEVCU! Hicima iz puške ubio zeta i unuka, a snaju i drugog unuka teško ranio

Podeli vest

U Knjaževcu su večeras dve osobe su ubijene, a dve povređene hicima iz puške, saopštila je knjaževačka policija koja je napadača uhapsila

Policija je uhapsili Nenada Ronića (63) koji je večeras oko 20 sati u dvorištu porodične kuće u Knjaževcu hicima iz puske ubio dve osobe, a dve teško ranio i potom pobegao sa lica mesta, saznaje Informer.

Od zadobijenih povreda u dvoristu porodične kuće Ronića odmah je preminuo Jastreb Asanović (38), dok je Ivan Ronić (19) podlegao povredama u knjaževackoj bolnici.

Ubijeni su inače, kako saznajemo, Ronićev zet i unuk, dok su Romana (20) i B.R. (15) koji su sa teškim povredama prevezeni u bolnicu, njegova snaja i unuk.

Ronić je nakon krvavog pira bacio pušku u dvorište i pobegao u nepoznatom pravcu, ali ga je policija ubrzo uhapsila. 

Kako saznajemo, u porodoci Ronić do sada nije bilo prijava za nasilje, a krvavom zločinu prethodila je porodična svađa.

Policija, po nalogu tužioca, obavlja uviđaj na licu mesta.

Policijska uprava u Zaječaru večeras je inače saopštila da je uhapsila napadača koji je u Knjaževcu, hicima iz puške usmrtio dve osobe, od kojih je jedna od zadobijenih povreda preminula na licu mesta, dok je druga podlegla povredama u knjaževačkoj bolnici.

Takođe, napadač je teško ranio još dve osobe, a potom pobegao sa lica mesta, ali je brzom intervencijom policije ubrzo pronađen i uhapšen. Uviđaj je u toku“ navodi se u saopštenju.

Kako saznajemo, zločinu je prethodila svađa između Ivana Ronića i njegovog brata od strica K.R. kog je Ivan pretukao, nakon čega se K.R. požalio dedi Nenadu, koji je potom uzeo pušku i otpočeo krvavi pir.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija