• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BLIC

03.10.2019

22:58

OTKRIVEN MOTIV ZLOČINA U BOGATIĆU! Marko je NASMRT PREBIO majku, PRETUKAO baku, pa NASRNUO NA POLICIJU! EVO ZBOG ČEGA!

Vesti

OTKRIVEN MOTIV ZLOČINA U BOGATIĆU! Marko je NASMRT PREBIO majku, PRETUKAO baku, pa NASRNUO NA POLICIJU! EVO ZBOG ČEGA!

Podeli vest

Marko Puzić (28) koji je juče u porodičnoj kući u Bogatiću golim rukama sa više udaraca usmrtio majku, i pretukao svoju babu, sinoć je saslušan. Kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, on se branio ćutanjem. Brutalnom prebijanju prehodila je jurnjava po dvorištu, a Marko je prilikom hapšenja bio u nervnom rastrojstvu. U ovom postupku biće sprovedeno veštačenje, kako bi se utvrdili uzroci i detalji kako je došlo do ove užasne porodične tragedije

- Ja sam mislila da je njemu pozlilo, pa sam prišla da pomognem. Onda sam čula da on viče: “Ja sam Isus, ja sam Isus! Onda je pošao prema meni i pitao: “Je l' ideš sa mnom?” Kad sam videla to izobličeno lice, penu na ustima i zamućen pogled, ja sam potrčala u dvorište jer mi je tamo bila snaha u osmom mesecu trudnoće, pa sam se plašila da nju ne povredi – priča komšinica koja se našla na ulici odmah posle tragedije.

Marko je živeo u kući sa majkom, ocem i bakom. Kobnog dana svoju majku je pretukao nasmrt, a priliko hapšenja pružaio je otpor. Policija je na mestu zločina zatekla babu u lokvi krvi. Prema nezvaničnim informacijama, majka je odmah preminula od zadobijenih povreda, dok je baba prevezena u bolnicu.

OVO JE MAJKA KOJU JE SIN TUKAO DO SMRTI: Desanka sahranjena na lokalnom groblju

 

Bila je to, kako pričaju komšije, skladna porodica. Međutim, za njega kažu da je bio pomalo neobičan.

- On nije nigde radio. Verovatno se negde tražio, ali nije mogao da se pronađe. Poslednje dve godine ja nisam išla kod njih kući. Ono što znam je da ima sestru i da su oboje bili jako dobra deca i đaci – priča komšinica.

KOMŠIJE U ŠOKU ZBOG UBISTVA DESANKE! Marko je pametan i dobar dečko, ali u poslednje vreme je povučen!

 

Komšije pričaju da se Marko bavio sportom, a često su ga viđali da kroz varoš vozi bicikl. Užasnoj tragediji, kako se priča u ovom mestu, prethodili su porodični problemi.

- Sestra je trebalo da se uda. Priča se da su roditelji podigli kredit da bi pravili svadbu, a on se bunio što se sve daje sestri. Ona je, navodno, hteo da nastavi školovanje jer se bavio programiranjem – pričaju komšije.

Kako saznajemo, u policijskoj evidenciji nije bilo prijava, a Marko nije imao sukoba sa zakonom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 4 godine

U tim godinama je trebao da radi i da se sam skoluje. Roditelji su drzali coveka blize 30 godina kao da je dete, sve mu davali, za nista nije radio. Voleti dete znaci i naterati ga, ako nece sam, da da zaradi sebi hleb bez obzira kakav posao radio. To treba da se ceni i promovise a ne ko ce vise pruziti deci koja su vec odrasli ljudi i koji su vec trebai da osnuju svoju porodicu.

SS

pre 4 godine

Na žalost to je peoizvod jednog nerealnog,nekorektnog,bezbrižnog društva .

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17