• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.10.2019

20:35

HRVATI MU BRANILI DA LETI ZBOG GALEBA Ubijenog biznismena Novosađani znaju po JEDNOJ BIZARNOJ VOŽNJI (VIDEO)

Vesti

HRVATI MU BRANILI DA LETI ZBOG GALEBA Ubijenog biznismena Novosađani znaju po JEDNOJ BIZARNOJ VOŽNJI (VIDEO)

Podeli vest

Novosadski biznismen Dragan Amidžić (55), sinoć je likvidiran u klasičnoj sačekuši ispred jednog restorana u Sremskoj Kamenici. Amidžić, koji je preminuo na licu mesta od zadobijenih povreda, bio je od ranije poznat javnosti.

Novosađani su ga znali kao zaljubljenika u pilotiranje, imao je u vlasništvu avion marke "galeb", zbog kojeg je pre tri godine dobio zabranu učestovanja na jednom skupu u Hrvatskoj.

Foto: 021.rs

Dragan Amidžić

Naime, kako su tada pisali mediji, Amidžic se "galebom G2" uputio u Sinj na poziv kolega pilota iz tog grada. Međutim, udruženje hrvatskih ratnih veterana iz Sinja i Hrvatsko ratno vazduhoplovstvo zabranili su mu da poleti i njegov avion smešten je u hangar.

(FOTO) OVO JE UBIJENI NOVOSADSKI BIZNISMEN! Bio je vlasnik hotela "Sajam", zaljubljen u pilotiranje, a večeras je IZREŠETAN U SREMSKOJ KAMENICI!

Članovima udruženja veterana iz Sinja zasmetalo je to što je "galeb" "tip aviona koji je JNA koristila u ratnim sukobima devedesetih u Hrvatskoj", ali i to što je obeležen petokrakom, preneo je tada "Blic".

(FOTO) ŽESTOK OBRAČUN U KAMENICI! Novosadski biznismen IZREŠETAN U SAČEKUŠI, BLOKIRAN CEO GRAD!

Protiv Amidžića je 2014. godine bila podneta prekršajna prijava, jer je na Mišeluku vozio vojni tegljač guseničar, koji je prethodno kupio od vojske. Snimak vožnje se pojavio u javnosti, a u vozilu su bile još tri osobe. Prijava je podneta, jer vozilo nije bilo registrovano, a prilikom vožnje je oštećen kolovoz.


- Naočigled okupljenih ljudi, uglavnom motociklista, iznenada se pojavilo vojno oklopno vozilo koje je došlo iz pravca Petrovaradina. Tegljač je napravio nekoliko krugova, prešao preko bankine, a onda udario u drveće i nestao - ispričali su tada očevici. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aha

pre 4 godine

a zašto ne napišete da je bio rado viđen gost na aeromitingu u Zagrebu 2015. godine

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17