• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: S. K.

06.10.2019

21:51

(FOTO) ŽESTOK OBRAČUN U KAMENICI! Novosadski biznismen IZREŠETAN U SAČEKUŠI, BLOKIRAN CEO GRAD!

Vesti

(FOTO) ŽESTOK OBRAČUN U KAMENICI! Novosadski biznismen IZREŠETAN U SAČEKUŠI, BLOKIRAN CEO GRAD!

Podeli vest

Novosadski biznismen i pilot Dragan Amidžić Amidža (55) ubijen je večeras oko 20.45 sati, u Sremskoj Kamenici

Kako nezvanično saznajemo, priređena mu je klasična sačekuša, a na njega je ispaljen rafal iz automatskog oružja i preminuo je na mestu ubistva. Policija je odmah blokirala sve prilaze Kamenici, a u toku je opsežna potraga za ubicom ili više njih.

- Muškarac je ubije na parkingu u Ulici Vojvode Putnika 68, u blizini Univerziteta „ Edukons“ , a policija radi sve na rastvetljavanju ovog nemilog događajakratko je rekao za Informer izvor upoznat sa ovim slučajem.

Inače, Amidžić je vlasnik hotela „ Sajam“ i više lokala u Novom Sadu i okolini. Poznat je bio i kao zaljubljenik u pilotiranje, imao je u vlasništvu avion marke „ galeb“,a pre šest godina bio je i jedan od organizatora velikog aero – mitinga u Novom Sadu, iznad Dunava, kod Petrovaradinske tvrđave.

Foto: NS Uživo

Protiv njega je 2014. godine podneta prekršajna prijava, jer je na Mišeluku vozio vojni tegljač guseničar, koji je prethodno kupio od vojske. Snimak vožnje se pojavio u javnosti, a u vozilu su bile još tri osobe. Prijava je podneta, jer vozilo nije bilo registrovano, a prilikom vožnje je oštećen kolovoz.

Kako saznajemo, u poslednje vreme retko se pojavljivao u javnosti i nije dovođen u vezu sa incidentima, kao što je to bilo ranije. U Hrvatskoj mu tzv. Ratni veterani nisu dozvolili učešće na jednom aero-mitingu zato što je navodno, njegov avion predstavljao simbol „ velikosrpske agresiije na Hrvatsku“.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 4 godine

Uvek isti scenario..dosla ekipa..svi znaju ko sada hara po Srbiji..htela da preuzme njegov posao..on nije dao..i na kraju ga ubili

Nebojša

pre 4 godine

Jedini ste i bukvalno jedini koji ste objavili normalan i tacan tekst. Ovi BC i CIA mediji ga napljuvase iznosenjem neistina da jeleteo ljudima tik iznad glava, Saucesce porodici. Deca su mu sjajni i briljantni ucenici. Barem u Srbiji nije se bavio kriminalom, tenderima... Nije imao obezbedjenje jer nikoga nije 'zaduzio" da bi mu bilo potrebno.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija