• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Republika

11.11.2019

11:40

POLICAJAC UZEO 80.000 EVRA DA UKLONI DOKAZE ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ?! Mesto zločina nije bilo zaštićeno, telo spustili na travu! USKORO NOVA HAPŠENJA

Vesti

POLICAJAC UZEO 80.000 EVRA DA UKLONI DOKAZE ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ?! Mesto zločina nije bilo zaštićeno, telo spustili na travu! USKORO NOVA HAPŠENJA

Podeli vest

Jedan od policajaca koji je radio na slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović dobio je 80.000 evra kako bi počistio dokaze na mestu zločina i istragu odveo u pogrešnom smeru, kaže dobro obavešteni izvor!

Istraga o ubistvu pevačice od samog starta je rađena traljavo. Kada je telo pronađeno, mesto zločina nije zaštićeno, već je njim prodefilovala horda ljudi. Policajci, novinari, radoznali meštani gazili su unaokolo i uništili teren na kojem je trebalo naći dokaze koji bi mogli biti ključni.

Nova saznanja ukazuju da se to nije desilo slučajno, već da se radi o dobro osmišljenom planu!

- Nije samo mesto zločina bilo propust. Pokazalo se da su i mnoge druge stvari u sklopu istrage odrađene neprofesionalno. Najpre se verovalo da je u pitanju nemarnost, ali sada mnogo toga ukazuje na to da se radi o sabotaži. Jedan od policajaca koji je radio na slučaju navodno je uzeo ogromnu svotu novca za svoje "usluge" - kaže naš izvor.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Osim mesta zločina, propusti su pravljeni i kasnije. Kada je nađeno Jelenino telo, leš nije spušten na najlon, kako se to radi, već na travu, što je dovelo do kontaminacije bioloških tragova.

Kuća Marjanovića nije odmah pretresena, već tek nekoliko dana kasnije, a uviđaj nisu radili forenzičari Nacionalnog kriminalističko-tehničkog centra MUP, već obični inspektori.

PROŠLO DOSTA VREMENA

Naš sagovornik, ipak, objašnjava da zasad nema dovoljno dokaza da bi se poveo krivični postupak protiv policajca koji je, kako se sumnja, sabotirao istragu, što ne znači da ih uskoro neće biti.

Foto: Informer DN

- Kolege su primetile da je počeo da troši novac na skupe stvari, a onda su počele da kolaju priče. Pokrenuta je neka vrsta interne istrage i došlo se do saznanja da je dobio oko 80.000 evra. Policajac više nije u službi, ali je i dalje na slobodi zbog nedostatka dokaza. Pošto je prošlo dosta vremena, problem je sad to sve dokazati, ali nije isključeno da će tokom suđenja Zoranu Marjanoviću sav prljav veš isplivati na površinu i dovesti do novih hapšenja, pa i tog policajca - kaže naš izvor.

EKSKLUZIVNO! OVO JE STIGLO U SUD! Pročitajte šta tačno piše u ANONIMNOM PISMU za Marjanoviće

JELENA VEZALA DUPLI UČKUR I KRENULA DA TRČI, A KAD SU PRONAŠLI TELO, BIO JE POCEPAN! Burma koju nikad nije skidala ukradena! Ovo su najveće misterije jezivog zločina


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 4 godine

AKO JE IZVESNI POLICAJAC UZEO 80 HILJADA EU ONDA JE SLUČAJ REŠEN

MilosObilic1389

pre 4 godine

...Сви на ПОЛИГРАФ...!? Таква је ситуација...СВИ, без изузетака...И мршави и "дебели"...Сви...!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17