• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.11.2019

19:55

TRTA UBIJEN POSLE 10 GODINA BEKSTVA! Još jedna likvidacija srpskih državljana u Južnoj Africi

Vesti

TRTA UBIJEN POSLE 10 GODINA BEKSTVA! Još jedna likvidacija srpskih državljana u Južnoj Africi

Podeli vest

Goran Relić Trta (50), koji je pre deset godina u Zemunu nasmrt pretukao vlasnika menjačnice Zvonka Pilčevića (37), izrešetan je u mafijaškoj sačekuši u Johanesburgu

Goran Relić Trta (50) iz Zemuna ubijen je juče ujutru u mafijaškoj sačekuši u Južnoafričkoj Republici (JAR) posle deset godina bekstva! Za njim je Srbija 2009. godine raspisala poternicu zbog sumnje da je u Zemunu sa Nikolom Bulatovićem Pidžom (45) nasmrt pretukao vlasnika lanca menjačnica Zvonka Pilčevića (37)!

Hteli da ga zaplaše

Za sada nisu poznate okolnosti pod kojima je Relić likvidiran u Johanesburgu jer su mediji u Južnoafričkoj Republici vrlo šturo izvestili da se radi o mafijaškom obračunu. Verovatno je u pitanju nastavak rata među kriminalnim grupama sa Balkana, koji je eskalirao poslednjih godina u toj zemlji. Od 2013. godine ubijena su čak sedmorica Srba u tom ratu.

KO JE GORAN TRTA, Srbin koji je likvidiran u Južnoafričkoj Republici? Zemunac postao poznat kada je DO SMRTI PRETUKAO vlasnika menjačnice u Beogradu, kriminalni dosije - PUN!

Foto: MUP Srbije

Pilčević je, inače, bio vlasnik menjačnica "Zvonce", a ubijen je 16. avgusta 2009. godine. Mediji su tad preneli da je nasmrt pretučen zbog zelenaškog duga od najmanje milion evra!

Ostalo je nerazjašnjeno da li je taj novac dugovao Trti i Pidži, ili su njih dvojica bili samo unajmljeni da uteraju taj dug od Pilčevića. Kobnog dana, 16. avgusta 2009. godine, oni su ga oteli, odvezli na nepoznatu lokaciju i najverovatnije pokušali samo da ga zastraše da bi vratio pare.
- Međutim, situacija se otela kontroli, pa su mu naneli stravične povrede udarajući ga bejzbol palicom po glavi i telu, od kojih je Pilčević preminuo - ispričao je izvor iz policije medijima odmah posle ubistva.
Kad su videli šta su uradili, Pidža i Trta su stavili Zvonkovo telo u auto i odvezli ga do Svetotrojičine ulice u Zemunu, gde su ga izbacili iz kola. Odmah je obaveštena policija, koja je obavila uviđaj i krenula u potragu za ubicama.

NEMANJA SE MESECIMA KRIO OD KRIMINALACA, a onda ga je žena pozvala da dođe u apartman! Usledila je drama sa KRVAVIM KRAJEM

Nije se znalo gde su

Samo nekoliko dana kasnije došlo se do saznanja da su Pilčevića nasmrt pretukli Relić i Bulatović.
Iako su za njima odmah raspisane međunarodne poternice zbog ovog zločina, Bulatović je tek prošle godine uhapšen u Crnoj Gori, a o Reliću se ništa nije znalo dok se nije pojavila informacija da je izrešetan u Južnoafričkoj Republici.

Foto: Informer DN

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko Milić

pre 4 godine

Bio je veliki heroj!! Voleo je da u grupi napada pojedince

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59