• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

20.11.2019

09:18

NEMANJA SE MESECIMA KRIO OD KRIMINALACA, a onda ga je žena pozvala da dođe u apartman! Usledila je drama sa KRVAVIM KRAJEM

Vesti

NEMANJA SE MESECIMA KRIO OD KRIMINALACA, a onda ga je žena pozvala da dođe u apartman! Usledila je drama sa KRVAVIM KRAJEM

Podeli vest

Protiv Zorana Dimića (52) iz Subotice, Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici podiglo je optužnicu kojom mu se na teret stavlja da je 25. aprila ove godine u jednom apartmanu u Vrdniku ubio Beograđanina Nemanju Grčića (37).

Grčićeva nevenčana supruga, Danijela Đilasović (43), koja je navodno bila u emotivnoj vezi sa Zoranom, optužena je za pomaganje u ovom zločinu. Kako je rečeno u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici, optužnica je trenutno na razmatranju.

NEVENČANA ŽENA "NAMESTILA" NARKO DILERA U VRDNIKU?! UHAPŠEN UBICA NEMANJE GRČIČA!

(FOTO/VIDEO) MAFIJAŠKO UBISTVO U VRDNIKU! Napadač upao u apartman, i PRED ŽENOM HLADNOKRVNO UBIO NARKO DILERA, BLISKOG SARADNIKA ALENA KURINE!

SVI DETALJI MAFIJAŠKE LIKVIDACIJE U VIKEND-NASELJU U VRDNIKU! Ubica je ušao u sobu, odgurnuo Nemanjinu ženu, A ONDA MU PUCAO PRAVO U GRUDI!

Grčić se prethodno skrivao tri meseca po Poljskoj, jer je znao da je na meti jedne novosadske kriminalne grupe. Na Danijelin poziv i uveravanje da ga niko neće primetiti, kao i da ne mora da brine za svoju bezbednost, on je pristao da provede nekoliko dana sa ženom u apartmanu, gde je ona i ranije često boravila sa decom, ali i sa Zoranom, što je utvrđeno tokom istrage.

Foto: Informer

 

- Danijela je Zoranu javila u kojoj su kolibi i u dogovoreno vreme ostavila je odškrinuta vrata sobe - tvrdi izvor iz istrage, pa dodaje: "U trenutku kada je ugledao Zorana da ulazi u sobu, Grčić je skočio na njega. Počeli su da se rvu, nakon čega je usledio pucanj iz pištolja sa prigušivačem".

Tokom ispitivanja, Danijela je često menjala iskaz, čak i napadača nije precizno mogla da opiše, što je izazvalo sumnju kod istražnih organa. Tada je klupko počelo da se odmotava, pišu "Novosti".

Nakon likvidacije Grčića, pištolj marke češka zbrojovka 9 mm sa prigušivačem, pronađen je na stotinak metara od privatnih apartmana. Ubica je pokušao da ga se otarasi, tako što ga je bacio bez šaržera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 4 godine

u subotici sve zlo dolazi od polu lgalizovane crnogorske mafije koja se kobajagi bavi gradjevinarstvom ,a ustvari zive od droge,kradja i ubistava cudo da nis do sad pod bravom mora da imaju nekog u policiji koja u subotici vazi za ,,meksu,,zbog madjara koji rade u njoj ,

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17