• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Š.

27.04.2019

10:47

SVI DETALJI MAFIJAŠKE LIKVIDACIJE U VIKEND-NASELJU U VRDNIKU! Ubica je ušao u sobu, odgurnuo Nemanjinu ženu, A ONDA MU PUCAO PRAVO U GRUDI!

Vesti

SVI DETALJI MAFIJAŠKE LIKVIDACIJE U VIKEND-NASELJU U VRDNIKU! Ubica je ušao u sobu, odgurnuo Nemanjinu ženu, A ONDA MU PUCAO PRAVO U GRUDI!

Podeli vest

Nemanja Grčić (37) sa suprugom Danijelom sedeo u dnevnoj sobi, kad im je u kuću upao napadač. Odgurnuo je Danijelu, a Nemanja je skočio na njega * Dok su se borili, napadač ga je pištoljem upucao u grudi

Nemanja Grčić (37) iz Beograda ubijen je u četvrtak uveče u iznajmljenoj vikendici u Vrdniku kod Iriga, gde je bio sa suprugom Danijelom! Kobne večeri, nepoznati muškarac im je upao u kuću, odgurnuo Danijelu, a Nemanja je skočio na njega i pokušao da ga savlada! Tokom grčevite borbe, napadač je potegao pištolj i upucao Nemanju u grudi, a zatim je pobegao!

Usplahirena

Danijela je sva usplahirena dotrčala do mene i rekla mi šta se desilo. Odmah smo pozvali policiju i Hitnu pomoć
Vlasnica vikendice

Policija utvrđuje da li je napadač upao u kuću s namerom da ubije Nemanju ili je reč o razbojništvu, koje se završilo kobno.

Đura Mandić, načelnik Policijske uprave Sremska Mitrovica, saopštio je u petak da intenzivno tragaju za odbeglim ubicom.

- Odmah po prijavi, na lice mesta upućeni su inspektori kriminalističke policije, a angažovane su i druge jedinice policije koje tragaju za napadačem - naveo je Mandić.

(FOTO/VIDEO) MAFIJAŠKO UBISTVO U VRDNIKU! Napadač upao u apartman, i PRED ŽENOM HLADNOKRVNO UBIO NARKO DILERA, BLISKOG SARADNIKA ALENA KURINE!

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, stravičan zločin odigrao se oko 22.50 u iznajmljenoj vikend-kući nalik brvnari.

Dilovao drogu za Alena Kurinu

Foto: Informer

Nemanja Grčić ima dosije u policiji i više puta je hapšen zbog droge. Prema operativnim podacima iz policije, Grčić je preprodavao drogu za grupu Alena Kurine iz Subotice, kog je ministar policije Nebojša Stefanović 2016. označio kao vođu najjače kriminalne organizacije na severu Srbije. Kurina je te godine bio uhapšen nakon što je u njegovom džipu nađena droga. Za Kurinu se čulo i 2015, kada je ranjen na Paliću. Sedeo je na suvozačkom mestu u svom džipu, a za volanom je bio Filip Vilotijević. Ubica je ispalio rafal na njih i na mestu ubio Vilotijevića, dok je Kurina uspeo da se spasi. Pretpostavlja se da je meta bio samo Kurina, a da je Vilotijević pogođen sa najviše hitaca samo zato što je bio za volanom Alenovog vozila.

- U pitanju je objekat gde su na spratu spavaće sobe, a u prizemlju su dnevna soba i kuhinja. Nemanja je kobne večeri sedeo u dnevnoj sobi i gledao TV, a supruga je bila u kuhinji. Zbog vrućine su držali odškrinuta ulazna vrata. U jednom trenutku je napadač upao u kuću, a Danijela ga je videla i krenula prema njemu. Vrisnula je, a napadač ju je gurnuo i odbacio natrag u kuhinju. Tad je Nemanja skočio sa kauča i nasrnuo na napadača, ali ovaj je potegao pištolj, ubio ga jednim hicem u grudi i pobegao - objašnjava naš izvor iz istrage.

Šokirana Danijela je odmah otrčala do vlasnice vikendice i pozvala Hitnu pomoć, ali Nemanji nije bilo spasa. Policija je obavila uviđaj i krenula u potragu za ubicom. S obzirom na to da je Nemanja imao dosije u policiji (vidi okvir), ispituje se da li je napadač upao u vikendicu da bi ga likvidirao ili je u pitanju bilo razbojništvo.

Nemanja i Danijela, inače, imaju troje dece i često su iznajmljivali tu vikendicu u Vrdniku. Vlasnica vikendice kaže da su Grčići uvek bili ljubazni i nikad s njima nije imala problema.

- Za ubistvo sam saznala od Danijele. U četvrtak uveče je sva usplahirena dotrčala do mene i ispričala mi šta se dogodilo. Odmah smo pozvali policiju i Hitnu pomoć. U šoku sam, dolaze mi gosti i pitaju me šta se dešava pošto mnogo policajaca ima na mom imanju, ne znam šta da im kažem - priča očajna vlasnika vikendice. 

Foto: informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija