• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

10.12.2019

09:38

OTKOPAO GROB UČITELJICE DRAGICE, PA NA FEJSBUKU NAPISAO ŠOKANTNU PORUKU! Detalji zločina u Starim Banovcima

Vesti

OTKOPAO GROB UČITELJICE DRAGICE, PA NA FEJSBUKU NAPISAO ŠOKANTNU PORUKU! Detalji zločina u Starim Banovcima

Podeli vest

Srđan Š. (43), koji je u petak uhapšen zbog sumnje da je sa saučesnicima u Starim Banovcima otkopao grob učiteljice Dragice Kristić, na Fejsbuk profilu Dragane Šebez, ćerke pokojnice, napisao je da nije kriv

On je samo dan pre nego što će ga policija uhapsiti Dragani poručio i da mu je žao zbog svega što se desilo.
- Policija je došla kod mene na pretres. Dopustio sam im da urade svoj zadatak i u mojoj kući ništa nije pronađeno. A tražim poligraf, posle čega ću porodicu Šebez tužiti. Dragana Šebez vrlo dobro zna šta joj radi muž i koliko para duguje ljudima i koga su prevarili. Ovo što je urađeno samo može sektaš, narkoman ili onaj koji duguje ljudima pare. Ja lično imam novac jer sam prodao nekretnine za 20.000 evra. Neka pita svog muža gospođa Dragana sa kim je uradio ovo ili koga je poslao - napisao je osumnjičeni.

MISTERIJA RASKOPANOG GROBA U STARIM BANOVCIMA Lobanja bačena pored spomenika, SUMNJA SE NA JEDAN MOTIV

 

Foto: Informer

RASKOPANA GROBNICA UČITELJICE DRAGICE! Jeziv prizor u Starim Banovcima, IZVAĐENA GLAVA I DELOVI TELA (VIDEO)

Osim Srđana, zbog prošlonedeljnog skrnavljenja groba uhapšen je i Miroslav K. (40), a za još jednom osobom se traga. Podsetimo, policija je prilikom hapšenja u kući Srđana Š., koja se nalazi u neposrednoj blizini groblja, pronašla lopatu i ašov kojima su on i saučesnici otkopali grob. Iako se verovalo da pljačkaši groba nisu odneli ništa od pokojnice, istraga je utvrdila da su ipak sa posmrtnih ostataka skinuti ogrlica, dva prstena i minđuše. Nakit je potom prodat u jednoj zlatari u Novom Sadu. 

Foto: Informer DN

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija