• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

09.01.2020

22:07

NENADA OTELI ZBOG 750 EVRA! ŽIGOSALI GA, OBUKLI KAO ŽENU I NATERALI DA IGRA NA STOLU! Jezivo zlostavljanje u beogradskom naselju Leštane

Vesti

NENADA OTELI ZBOG 750 EVRA! ŽIGOSALI GA, OBUKLI KAO ŽENU I NATERALI DA IGRA NA STOLU! Jezivo zlostavljanje u beogradskom naselju Leštane

Podeli vest

Trojica mladića i jedna devojčica (14) privedeni su jer su na Badnji dan kidnapovali Nenada A. (21) zbog navodnog duga i zverski ga mučili u jednoj kući * Nenad tek sutradan, na Božić, uspeo da pobegne i pozove policiju

Policija je u Beogradu uhapsila trojicu mladića i jednu devojčicu (14) zbog sumnje da su na Badnji dan oteli Nenada A. (21), koji im je navodno dugovao 750 evra, pa su ga zverski mučili u jednoj kući u Leštanima! Nesrećnog mladića su najpre žigosali i sekli užarenim nožem, a onda su ga naterali da obuče žensku garderobu i igra na stolu!

Nenad je tek sutradan, na Božić, uspeo da pobegne iz te kuće, nakon čega je pozvao policiju.

Iskoristio nepažnju

Kako saznajemo od izvora iz istrage, iza rešetaka su Luka P. (20) i Filip M. (17) iz Leštana, kao i Kristijan M. (18) sa Karaburme, dok je 14-godišnja devojčica iz Boleča samo saslušana u policiji i puštena je kući.

- Prema tvrdnjama otmičara, Nenad je narkoman. Filipu navodno duguje 500 evra, a Kristijanu 250 evra jer mu je oštetio neki skupoceni sat. Pošto Nenad nije hteo da im da pare, odlučili su da ga otmu. Na Badnji dan, oko pet sati ujutro, Luka, Filip, Kristijan i devojčica presreli su Nenada na Bežanijskoj kosi i ugurali ga u jedan auto. Potom su trojica nasilnika odvezla devojčicu kući u Boleč, a Nenada su odveli u jednu praznu kuću u Leštanima - ispričao je naš izvor iz istrage.

Čim su stigli u kuću, kako je rekao naš sagovornik, počela je jeziva tortura.
- Tukli su ga i ponižavali, a onda su uzeli jedan veći nož i zagrejali sečivo na vatri iz peći na drva. Onda su ga žigosali i sekli užarenom oštricom po celom telu. Ni to im nije bilo dovoljno, pa su, u želji da ga što više ponize, naterali Nenada da obuče neku žensku garderobu koju su našli u toj kući. Potom su ga naterali da se popne na kuhinjski sto i da igra, dok su ovi sve to snimali mobilnim telefonima - rekao je naš izvor.

INFORMER EKSKLUZIVNO OTKRIVA! Ovako se MALČANSKI BERBERIN skrivao od policije! Pogledajte MAPU NJEGOVOG KRETANJA! (FOTO)

Foto: Pixabay

Stravično iživljavanje je trajalo ceo dan i noć. Tek sutradan, na Božić, oko 14 sati, Nenad je uspeo da iskoristi nepažnju svojih mučitelja i iskočio je kroz prozor kuće u kojoj je bio zatočen. Odmah je otrčao do prve kuće u komšiluku, odakle je pozvao policiju.

Zatečeni u kući

Patrola je odmah upućena u kuću u kojoj je Nenad bio zarobljen i tamo su uhapšena trojica otmičara.
- Protiv dvojice punoletnih mladića, Luke i Kristijana, podneta je krivična prijava zbog otmice i nanošenja lakih telesnih povreda, dok će Filip odgovarati za ista dela, ali pred sudijom za maloletnike. Devojčica je samo saslušana kao svedok i ona neće krivično odgovarati - kazao je naš sagovornik.

PIJANE SKITNICE SE POTUKLE, A ONDA SU GA... NA OBDUKCIJI OTKRIVENE POVREDE OD KOJIH ĆE VAM SE SLOŠITI! Prvi detalji smrti na Čukarici! (FOTO)

"Debeo" dosije

Kao organizator otmice Nenada A. označen je Luka P. iz Leštana. Iako ovaj mladić ima samo 21 godinu, dobro je poznat policiji i ima "debeo" dosije, uglavnom zbog tuča i nasilničkog ponašanja.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija