• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.01.2020

17:24

INFORMER EKSKLUZIVNO OTKRIVA! Ovako se MALČANSKI BERBERIN skrivao od policije! Pogledajte MAPU NJEGOVOG KRETANJA! (FOTO)

Vesti

INFORMER EKSKLUZIVNO OTKRIVA! Ovako se MALČANSKI BERBERIN skrivao od policije! Pogledajte MAPU NJEGOVOG KRETANJA! (FOTO)

Podeli vest

Ninoslav Jovanović, zvani Malčanski Berberin, uhapšen je u nedelju, 5. januara, a istražni organi izradili su, na osnovu njegovog saslušanja, mapu skrivanja tokom 17 dana koliko je trajala potraga za njim. „Informer“ je ekskluzivno došao u njen posed

Mapa pokazuje kretanje Malčanskog Berberina sve od trenutka kada je oteo malu Moniku Karimanović do njegovog hapšenja.

On se najpre danima kretao od Malče ka Belanovcu nepristupačnim terenima, odakle se potom vratio nazad u pravcu ka rodnoj Malči.

USPELA JE DA SE OTRGNE, ALI SAM JE STIGAO...Malčanski berberin DETALJNO OPISAO ŠTA JE RADIO OD JUNA DO OTMICE I HAPŠENJA

 

Kako saznajemo, nakon otmice devojčice, od ukupno 16 noći do njegovog hapšenja, dve nisu ni spavali već su pešačili sporednim putevima i atarima sela u okolini Niša, Svrljiga i Knjaževca, koje Jovanović inače odlično poznaje. Preostalih 14 noći zadržavali su se po noć ili dve u raznim napuštenim kućama, zemunicama, pa čak i u šatoru po pustim selima i šumama. Jovanović se trudio da se zadržavaju što kraće bilo u jednom mestu, bilo u njegovoj okolini kako bi bili manje upadljivi.   

Nakon toga, Berberin se vratio nazad, međutim ovoga puta uglavnom kroz atare drugih sela i zaseoka u odnosu na ona koja je prošao kada se uputio ka Belanovcu. Devojčica je pronađena u selu Pasjača, dok se Jovanović narednih nekoliko dana krio po istom principu.

U nedelju je uhapšen na groblju u rodnoj Malči, a danima pre hapšenja krio se u okolini u improvizovanoj zemunici.

 

 

*Crvena strelica pokazuje kretanje od Malče ka Belanovcu

*Plava strelica povratak ka Malči  

 

Foto: informer.rs

Sve o Malčanskom Berberinu i otmici Monike Karimanović pročitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija