• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.01.2020

21:58

ALAJBEGOVIĆ U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI: Istaga u toku, a pretpostavlja se da je reč o "NERAŠČIŠĆENIM RAČUNIMA vezanim za KRIMINALNE poslove"

Vesti

ALAJBEGOVIĆ U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI: Istaga u toku, a pretpostavlja se da je reč o "NERAŠČIŠĆENIM RAČUNIMA vezanim za KRIMINALNE poslove"

Podeli vest

Alajbegović iza seba ima 67 krivičnih prijava zbog različitih dela, a prvi put je privođen kad je napunio samo 12 godina.

Nenad Alajbegović (39), zvani Alibeg, bivši vođa Partizanove navijačke grupe "Zabranjeni" koji je u subotu ranjen u sačekuši na Novom Beogradu, nalazi se na Odeljenju intenzivne nege, a od povreda koje je zadobio je životno ugrožen. Na njega je pucano u Ulici Narodnih heroja, kod broja 27, u blizini zgrade u kojoj živi.

S obzirom na njegov buran život još od malih nogu, Alajbegović je nekoliko puta bio meta napadača. Pre sedam meseci se našao na meti napadača, kada je teško ranjen u stomak, ali tada nije želeo da sarađuje sa policijom pod izgovorom da se nikome nije zamerio i da ne vidi razlog zašto bi ga neko povredio. Pre deset godina je napadnut na istom mestu, blizu svog boravka, kada su na njega ispaljena tri hica, ali su ga svi promašili.

DRVO PALO NA AUTOMOBIL U POKRETU, POGINULA JEDNA OSOBA! Nesvakidašnja saobraćajka kod Prijepolja!

Podsećamo da prema nekim infromacijama, Alajbegović iza seba ima 67 krivičnih prijava zbog različitih dela. Prvi put je privođen kad je napunio 12 godina, a jedno vreme je proveo i u maloletničkom zatvoru. Kako je objavljeno, nakon toga je još tri puta osuđen na kraće kazne zbog oružja, privrednog kriminala i nanošenja povreda. Navodno je i bio privođen u Banjaluci, kada je u stanu u kojem je boravio, policija pronašla više od 800 tableta ekstazija i manju količinu marihuane.

Posle subotnje pucnjave, policija je blokirala kraj i obavila uviđaj, ali do sada počinilac nije uhapšen. Istraga treba da utvrdi motiv, mada se pretpostavlja da je reč o "neraščišćenim računima vezanim za kriminalne poslove". Inače, Alajbegović je dugo bio na čelu grupe "Zabranjeni", koja je godinama u sukobu sa suparničkom frakcijom "Alkatraz". Poznavaoci prilika ističu da se tu ne radi samo o prevlasti na tribini, već i o kontroli narko-tržišta u srpskoj prestonici, ali i drugim poslovima sa one strane zakona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jastreb

pre 4 godine

Dok je u Srpskom fudbalu bilo fer pleja nije bilo ni nameštenih utakmica, ni loših sudija, ni lopova u FSS, ni mafijaša vodja navijača. OD KAD SU MAFIJAŠI VODJE NAVIJAČA, ČLANOVI UPRAVA NJIHOVI MENTORI I ADVOKATI, OD TAD VIŠE NEMA NI SRPSKOG FUDBALA NI POŠTEBJA NI NAVIJAČA NA UTAKMICAMA. NARAVNO GLAVNI BOSOVI SU POLITIČARI.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17