• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.V.

12.03.2020

09:08

RADNIKU OBEZBEĐENJA GRADSKE UPRAVE 3 GODINE ZATVORA Osuđen Mišel Nenadić

Vesti

RADNIKU OBEZBEĐENJA GRADSKE UPRAVE 3 GODINE ZATVORA Osuđen Mišel Nenadić

Podeli vest

Krivično veće Višeg suda u Požarevcu, kojim je predsedavao sudija Zoran Janković, osudilo je na tri godine zatvora Mišela Nenadića (47), radnika obezbeđenja Gradske uprave Požarevac, zbog pokušaja ubistva nožem Dejana Lilkovića (53).

Ova presuda je prvostepena i na nju postoji pravo žalbe i branioca optuženog i višeg javnog tužioca. Optuženom je dosuđeno i da plati troškove dosadašnjeg sudskog posupka. Oštećeni Lilković od njega je do sada dobio 5.000 evra za odštetu zbog teške povrede, a za preostalih 5.000 evra ima pravo da povede parnicu.

Optuženi se tereti da je 7. maja prošle godine, oko 19 sati, nožem ubo vlasnika kafea „Lion“. Kafedžiju je Hitna pomoć, sa teškom povredom, prebacila u Opštu bolnicu, gde je odmah operisan. U bolnicu je odvežen i napadač, kako bi se podvrgao alko-testu, ali i da bi mu se sanirala povreda desne ruke, jer je  samog sebe posekao kad je potegao nož.

Neposredno pre napada u „Lionu“, Nenadić je svratio u  kafanu „Lipov lad“, u alkoholisanom stanju. Pošto je počeo da galami i  ometa goste, konobar ga je ubedio da napusti lokal. On se onda uputio u kafe „Lion“ u Ulicu Čede Vasovića, i tamo počeo da galami i uznemirava goste. Tada mu je prišao vlasnik kafea i pokušao da ga  smiri i izvede napolje. Međutim, on je počeo da ga vređa, a onda je  izvadio nož i njime ga ubo u desnu stranu grudnog koša.

Nenadić je ranije radio u zatvoru „Zabela“, ali je posle fizičkog napada na kolegu dobio otkaz, a posle toga zaposlio se u Gradskoj upravi. Za krivično delo za koje se tereti, predviđena je kazna od 5 do 15 godina zatvora, ali u dokaznom postupku ona može da se smanji na tri godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17