• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

21.04.2020

11:53

NAPAD NA KOMUNALNU MILICIJU! Uhapšen vlasnik građevinske firme koji je vređao i udario milicajku!

Vesti

NAPAD NA KOMUNALNU MILICIJU! Uhapšen vlasnik građevinske firme koji je vređao i udario milicajku!

Podeli vest

Posle incidenta na jednom novobeogradskom gradilištu u vreme policijskog časa, po nalogu tužilaštva zadržan je B. M. vlasnik građevinske firme koji je vređao i napao komunalne milicionere i pripadnike MUP-a.

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva zadržan je B. M. (53) zbog krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Radi se o incidentu koji se sinoć dogodio na gradilištu u nastavku Bulevara heroja sa Košara.

Kako su saopštili iz Komunalne milicije, privedeni nije imao dozvolu za kretanje u vreme policijskog časa.

Građani su u ponedeljak prijavili da su na gradilištu zapaljene gume. Patrola Komunalne milicije zatekla je šest radnika, a u toku legitimisanja pojavio se i vlasnik građevinske firme B. M. koji je vređao pripadnike patrole i u jednom trenutku udario milicajku.

Pozvana je i patrola MUP-a, pa se i ona našla na meti njegovih uvreda. Policajci su savladali B. M. i priveli ga u stanicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zdenko

pre 4 godine

Lepo. 12 godina robije i to je to. Bez pardona. Ako ima pravde.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija