• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

01.05.2020

23:14 >> 23:17

KRVAVI 1. MAJ! Otišli su Marko, Zoran, Radoslav... I pored zabrane kretanja, Srbiju potresle crne vesti

Vesti

KRVAVI 1. MAJ! Otišli su Marko, Zoran, Radoslav... I pored zabrane kretanja, Srbiju potresle crne vesti

Podeli vest

Zajedno sa Prvim majem, praznikom rada, koji se uobičajeno obeležava okupljanjem u prirodi, a koji je ove godine ostao u senci korona virusa, policijskog časa, zabrane okupljanja, ali i kišovitog vremena, u domaću javnost dospele su i brojne loše vesti

Umesto izveštaja o druženju, ponekom nesrećnom opijanju, dogodovštinama sa izletišta, Srbija od jutros čita vesti o smrtnim slučajevima. Ne samo da je u javnost dospela informacija o smrti obolelog dečaka Luke (4), preminulog pre šest dana, već je danas stavljena tačka na potragu za mladićem kod Srebrnog jezera. Takođe, novinari su se oprostili od kolege, tragično nastradalog u ranim jutarnjim časovima, piše portal Telegraf.

Pronađeno je i telo muškarca za kojim se tragalo s kraja marta, a vest o bizarnoj saobračajnoj nesreći u kojoj je je poginula starija žena iz Svilajnca, takođe je našla svoje neslavno mesto među stupcima hronike.

POLICIJA LAŽNE DRŽAVE PRIVELA SRPSKE VOZAČE ZBOG PUTINA I VUKA KARADŽIĆA! Njihove slike su opasne, pogotovo na cisternama!

Naime, telo Marka K. (22), koji je sinoć ispao iz čamca i utopio se u Srebrnom jezeru, pronađeno je danas nakon višesastne potrage. Telo su pronašli ronioci Žandarmerije, a nesreća se dogodila kada su nastradali mladić i još dvojica njegovih prijatelja otišli čamcem do vikendice.

Kako smo saznali, njih trojica su otišli na drugu obalu, družili se, pili alkohol, pa krenuli natrag oko ponoći. Priča zapravo počinje od momenta kada je čamac u povratku počeo da tone usled čega su sva trojica upala u vodu. Jedan nije isplivao, a preostala dvojica prijavila su njegov nestanak.

Foto: Printscreen

Radoslav Ćebić, novinar Vremena

Njima dvojici pronađen je alkohol u krvi i kako se nezvanično saznaje, biće prekršajno kažnjeni zbog kršenja policijskog časa.

U saobraćajnoj nesreći kod Užica, u ataru sela Sušica kod Zlatibora, noćas je poginuo Radoslav Ćebić (48), novinar nedeljnika "Vreme".

Oko 1 sat iza ponoći vozeći automobil marke "lada niva" iz nepoznatog razloga sleteo je sa kolovoza i udario u betonski stub, nastradavši na licu mesta.

POLICIJA JE NOĆAS U BEOGRADU čak 6 puta morala da zove Hitnu pomoć iz istog razloga: Kada čujete o čemu je reč, OSTAĆETE BEZ TEKSTA

Danas je pronađeno i telo Zorana Vukotića (62) iz Zrenjanina, koji je nestao 27. marta, u delu Begeja koji protiče kroz Ečku, a u područnoj policijskoj upravi Zrenjanin potvrđeno je da je potraga u ovom slučaju završena.

Dan na izmaku obeležila je i jeziva saobraćajna nesreća u Svilajncu u kojoj su učestvovali supružnici, bar jedno starije od 65 godina, za koje važi zabrana kretanja, i mladić od 19 godina, a za kog su mediji preneli da nije imao dozvolu za boravak i koji je imao i probnu vozačku dozvolu. Supružnici su jedno drugom pomogli da isparkiraju vozilo. U sudaru ta dva autaomobila, poginula je ženska osoba, pešak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija