• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

19.06.2020

07:15

NOVI DETALJI TRAGEDIJE KOJA JE ŠOKIRALA SPRSKU JAVNOST! Otkriveno šta se dešavalo pred smrt doktorke Violete: JEDAN DOGAĐAJ PROMENIO JE SVE

Vesti

NOVI DETALJI TRAGEDIJE KOJA JE ŠOKIRALA SPRSKU JAVNOST! Otkriveno šta se dešavalo pred smrt doktorke Violete: JEDAN DOGAĐAJ PROMENIO JE SVE

Podeli vest

Violeta S. A. (50), čuveni plastični hirurg, pred samoubistvo se čudno ponašala, zapostavila je posao i počela često da izlazi * To je bio znak da potiskuje neke probleme, ali niko iz njene okoline nije znao šta je muči

Doktorka Violeta S. A. (50) iz Beograda, vlasnica klinike za estetsku hirurgiju i jedan od najboljih plastičnih hirurga u Srbiji, potpuno se promenila pre nego što se u nedelju ubila nožem u luksuznom stanu u centru Beograda.

Tuga

Dva puta se ubola u grudi, pri čemu je iz drugog puta zarila sebi sečivo u srce i preminula

Njeni rođaci i prijatelji ispričali su policajcima da je ona pred smrt počela čudno da se ponaša, imala je problema na poslu, zapostavila je kliniku i počela često da izlazi. Tek nakon tragedije zaključili su da je Violeta tim ponašanjem zapravo potiskivala neke probleme, ali niko iz njene okoline nije znao šta je zaista tišti i da će se to završiti kobno.

Nisu slutili tragediju

Izvor iz istrage kaže da je, sudeći po izjavama najbližih Violetinih rođaka i prijatelja, ona počela da se menja još krajem prošle godine.

- Navodno, u oktobru 2019. njen muž je potpuno preuzeo kontrolu nad klinikom za estetsku hirurgiju, koju je još 2000. osnovala Violeta. Ostalo je nepoznato da li su oni to uradili u dogovoru, ili je to bilo na insistiranje muža, pa ju je to pogodilo. Nekoliko meseci kasnije, prema izjavama rođaka i prijatelja, desilo se još nešto što je pogodilo čuvenu doktorku. Njena bliska prijateljica, koja je radila kao hirurg na toj klinici, dobila je otkaz - kaže naš sagovornik.

Violeta je, prema njegovim rečima, tada počela sa čestim noćnim izlascima.

- Bliski prijatelji su primetili da se ona drastično menja, kao da je pritiskaju neki problemi. Pomislili su da joj je teško što joj je usporio posao prethodnih meseci zbog epidemije koronavirusa, ali je ona počela i psihički da se menja. Njeni najbliži su primetili da više nije odavala utisak pozitivne i nasmejane osobe, kakva je bila do prošle godine. Međutim, nikom ni na kraj pameti nije palo da će dići ruku na sebe - dodaje naš sagovornik.

Impresivna biografija

Violeta je završila studije na Medicinskom fakultetu u Beogradu, kao i specijalizaciju i master studije, posle čega je stekla i zvanje doktora medicinskih nauka. Radila je najpre na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" i VMA, a profesionalno iskustvo iz oblasti plastične hirurgije stekla je usavršavanjem u bolnicama u Italiji, Kanadi, Grčkoj, Rusiji, Brazilu i SAD. Otvorila je 2000. godine privatnu kliniku za estetsku hirurgiju, koja je u međuvremenu postala jedna od najboljih u zemlji.

Šta se tačno dešavalo u Violetinoj glavi uoči samoubistva, ostaće obavijeno velom tajne. Ona je kobnog dana krišom uzela nož i ponela ga u kupatilo, dok su u stanu bili njeni muž i sin iz prvog braka. Zatim se dva puta ubola u grudi, pri čemu je iz drugog puta zarila sebi sečivo u srce i preminula.

Posle izvesnog vremena, Violetini muž i sin su se zabrinuli što je nema i što se ne odaziva, pa su razvalili vrata kupatila i zatekli strašan prizor.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoka

pre 3 godine

Medicinski radnik da od svih mogucnosti izabere samoubistvo nozem i to kuhinskim? To je van pameti!

TRAGEDIJA NA IBARSKOJ MAGISTRALI, poginuo motociklista
Hronika

TRAGEDIJA NA IBARSKOJ MAGISTRALI, poginuo motociklista

U saobraćajnom udesu automobila i motocikla koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u nedelju, oko 11.30, u mestu Polumir na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Raška, poginuo je vozač motocikla čačanske registracije.

14.06.2020

14:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija