• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.06.2020

13:30

POTUKLI SE ZBOG TRUDNICE KOJA JE IŠLA PREKO REDA NA GLASANJE! Incident na biračkom mestu u Novom Beogradu - POLICIJA REAGOVALA!

Vesti

POTUKLI SE ZBOG TRUDNICE KOJA JE IŠLA PREKO REDA NA GLASANJE! Incident na biračkom mestu u Novom Beogradu - POLICIJA REAGOVALA!

Podeli vest

Policijskoj stanici Novi Beograd je od strane predsednika biračkog odbora, na izbornom mestu broj 23 u Bulevaru umetnosti, prijavljena tuča dvojice birača neposredno ispred ulaza na glasačko mesto

 

Policija je odmah izašla na mesto događaja i zatekla P. K. (1941) i N. I. (1985). Tom prilikom P. K. je izjavio da ga je N. I. udario zatvorenom šakom u glavu, dok je N. I. rekao da je do sukoba došlo nakon što su njegovu suprugu, koja je trudna, pustili da uđe preko reda, zbog čega je P. K. negodovao i psovao.

Prema navodima N. I. on je upitao P. K. u čemu je problem, nakon čega ga je P. K. udario pesnicom u glavu, a on mu je potom uzvratio. Navedena lica nisu zahtevala lekarsku pomoć i privedeni su u Policijsku stanicu Novi Beograd.

O događaju je obavešten nadležni tužilac koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela, nakon čega je konsultovan i nadležni sudija za prekršaje koji se izjasnio da se protiv P. K. i N. I. podnesu odgovarajuće prekršajne prijave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Podvig u Kliničkom centru u Beogradu! Lekari ultrazvukom čiste aorte
Društvo

Podvig u Kliničkom centru u Beogradu! Lekari ultrazvukom čiste aorte

LekariI Klinike za kardiohirurgiju Univerzitetskog Kliničkog centra Srbije postigli su izuzetan uspeh. Sa kolegama iz Francuske i Holandije obavili su kliničko istraživanje neinvazivnog ultrazvučnog tretmana stenoze aortnog zaliska, a njihovi rezultati objavljeni su u Lancet, najznačajnijem medicinskom časopisu u svetu koji postoji 200 godina.

08.05.2024

09:59

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...
NBA

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...

Legendarni NBA as Čarls Barkli (61) smatra da košarkaši Denvera neće moći da preokrenu rezultat u svoju korist u seriji protiv Minesote koja posle dva meča vodi 2:0, a njegovo mišljenje deli i Stiven Ej Smit, novinar ESPN-a.

08.05.2024

09:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija