• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

06.07.2020

22:43

U TRENUTKU UDESA RADE SKOČIO DA TELOM ZAŠTITI MLAĐEG SINA!  Jeziva priča vozača BMV SMRTI!

Vesti

U TRENUTKU UDESA RADE SKOČIO DA TELOM ZAŠTITI MLAĐEG SINA! Jeziva priča vozača BMV SMRTI!

Podeli vest

Rade Novitović (42), koji je u saobraćajnoj nesreći kod Vlade Srbije izgubio dete i suprugu, dok mu je drugo dete povređeno, psihički je jako loše, kažu njegovi rođaci

Rade Novitović (42), koji je u saobraćajnoj nesreći ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu, ostao bez sina Nikole (20) i supruge Jelene Petković (34), pušten je iz bolnice na kućno lečenje.

Podsetimo, tragedija se dogodila 18. juna na uglu Nemanjine i Ulice kneza Miloša, kada je, kako se sumnja, Novitović BMW-om prošao kroz crveno svetlo, udario u kombi i zakucao se u zgradu Vlade. Njegov sin iz prvog braka Nikola, koji je bio na mestu suvozača je poginuo, kao i njegova žena Jelena, koja je sedela pozadi sa njihovim sinom (2).

Mališan je jedini pored Radeta preživeo udes, a kobnog dana su ga poveli na zakazanu operaciju u Dečjoj klinici u Tiršovoj.

Ima modrice i bolove

Kako saznajemo od rođaka iz sela Dobrača kod Arilja, Rade se fizički oseća dobro, ali je psihički loše.

Foto: printscreen TV Prva

- Pre nekoliko dana se vratio u rodno selo kod majke. Na rukama mu se još vide modrice i podlivi od nesrće, bole ga i slomljena rebra. Ima zakazanu kontrolu za šest meseci. Rane na telu će mu zarasti, ali ne znamo kako će se izboriti sa onima na duši. Jako mu je teško kad se seti nesreće - kaže rođak i dodaje:

- Povremeno izlazi iz kuće, prošeta do rođaka, popije kafu, jer mu je teško da sedi u kući, u kojoj više ništa nije isto. Nema njegovog Nikole, njegove Jelene, a ni dvogodišnjeg sina.

Naši sagovornici otkrivaju da Rade zaplače i na sam pomen sinovljevog imena.

- Čim pomene Nikolu počne da plače i ne može da se smiri. Boli ga to, pa i mi izbegavamo priču o udesu.

Jedino što je uspeo da nam ispriča otkako se vratio je da je u trenutku udesa skočio i telom zaštitio mlađeg sina, kako mališan ne bi stradao - objašnjavaju sagovornici.

Istraga u toku

Oni kažu da su čuli da je brigu o dečaku preuzela porodica njegove pokojne majke, koja je rodom iz Vlasotinca.

- O njemu brinu baka i deka, trebalo bi da mu ovih dana skinu gips. Rade je stalno u kontaktu sa njima i kada se oporavi on će preuzeti staranje o mališanu, to je ipak njegovo dete, jedino koje mu je ostalo - rekli su nam rođaci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Sport

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)

Nemački velikan Borusija iz Dortmunda prvi je finalista Lige šampiona! Popularni "milioneri" večeras su savladali kao gosti Pariz Sen Žermen sa 1:0 (0:0) na "Parku Prinčeva" i sa ukupnih 2:0 plasirali su se u finale najjačeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu, gde će im rival na londonskom "Vembliju" biti ili madridski Real ili minhenski Bajern!

07.05.2024

22:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija