• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

18.07.2020

22:25

TEGOM SMRSKALA GLAVU LJUBAVNIKU! Jezivi detalji stravičnog ZLOČINA U CENTRU BEOGRADA!

Vesti

TEGOM SMRSKALA GLAVU LJUBAVNIKU! Jezivi detalji stravičnog ZLOČINA U CENTRU BEOGRADA!

Podeli vest

Sanja R, državljanka Crne Gore, uhapšena zbog sumnje da je ubila svog 24 godine starijeg partnera Aleksandra O

Crnogorska državljanka Sanja R. (27) uhapšena je u stanu u Deligradskoj ulici u centru Beograda zbog sumnje da je juče ujutru udarcima tegom ubila svog partnera Aleksandra O. (51). Zločin se desio oko osam sati, a prethodila mu je žestoka svađa.

- Sumnja se da su Sanja i Aleksandra, koji su navodno bili u ljubavnoj vezi, prethodne noći zajedno pili i koristili narkotike, pa su se posvađali i žestoko potukli. Posle gađanja stvarima i makljaže, ona je dograbila teg za vežbanje i udarila Aleksandra njime u glavu - kaže izvor

Foto: pink.rs

- Posle zločina izašla je na terasu i sva krvava dozivala pomoć. Vikala je da se zaključala u stanu i da je izgubila ključeve. Prolaznici su tada pozvali vatrogasce i Hitnu pomoć, a kada su obili vrata, zatekli su mrtvog čoveka sa povredama po glavi i telu. U stanu su nađeni i tragovi narkotika, pa se proverava da li su konzumirali kokain pre svađe.

Vrata stana u kome se zločin dogodio juče su bila zapečaćena, a komšinica koja živi na spratu ispod kaže da je od rane zore čula svađu.

- Čula sam dreku i pomeranje stvari, zvučalo je kao da se gađaju predmetima. Devojka je vrištala i cičala, ali nisam mogla ni da naslutim šta se dešava. Ubrzo nakon toga sam izašla, a kada sam se vratila, bilo je mnogo policije. 

Tada sam saznala da se desilo ubistvo, ali sam pomislila da je devojka ubijena jer sam uglavom čula zapomaganje žene - priča zaprepašćena stanarka zgrade u Deligradskoj ulici.

Policija je tokom uviđaja pronašla i teg, kojim je, kako se sumnja, Sanja usmrtila Aleksandra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!
Italija u strahu!

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!

Kuće su evakuisane, a mnogi ljudi spavali su u automobilima ili na ulici nakon što je najjači zemljotres u poslednjih 40 godina potresao oblast oko ogromnog supervulkana Campi Flegrei u blizini Napulja. Podsetimo, potres jačine 4,4 stepena po Rihterovoj skali u Pocuoliju, gusto naseljenom lučkom gradu, praćen je sa 150 zemljotresa koji su se snažno osetili i u Napulju.

21.05.2024

22:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija