• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.09.2020

09:53

ODGOVOR NA JUČERAŠNJE UBISTVO I RANJAVANJE! NASTAVIO SE OBRAČUN NA BANJICI! U DVA LOKALA BAČENI MOLOTOVLJEVI KOKTELI!

Vesti

ODGOVOR NA JUČERAŠNJE UBISTVO I RANJAVANJE! NASTAVIO SE OBRAČUN NA BANJICI! U DVA LOKALA BAČENI MOLOTOVLJEVI KOKTELI!

Podeli vest

Nastavio se jučerašnji obračun na Banjici

Naime, tokom noći oko 1 sat nakon ponoći na Banjici u neposrednoj blizini mesta dva gde se juče dogodilo ubistvo i ranjavanje bačena su dva molotovljeva koktela u dva objekta - prodavnicu voća i povrća i cvećaru.

Na sreću, povređenih osoba nije bilo, ali je izbio požar i u prodavnici i u cvećari. Reagovali su vatrogasci koji su ugasili požare.

Policija radi na rasvetljavanju slučaja. Za sada postoji sumnja da su tri osobe bile u automobilu marke Tojota iz kojeg su bačeni molotovljevi kokteli.

Vlasnica cvećare je sestra jednog od osumnjičenih muškaraca za jučerašnje ubistvo i ranjavanje.

Smatra se da je to odgovor na jučerašnje ubistvo i ranjavanje.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Petar R. (34), Uroš R. (24) i Radovan R.(37) uhapšeni su u ekspresnoj akciji beogradske policije zbog navodnog učestvovanja u pucnjavi na Banjici tokom koje je ubijen jedan mladić, a jedan ranjen.

Foto: printscreen tvin

Oni su bili u škodi "fabia" koja je navodno korišćena za bekstvo posle pucnjave.

Mlađi muškarac je preminuo na mestu, a Aleksa Đ. star 21 godinu, koga je metk orznuo, ranjen je u butinu i kolima Hitne pomoći prevezen je na VMA.

Jedan od ranjenih Aleksa Đ. Je od ranije poznat policiji i navodno prolazi kroz sistem za više različitih krivičnih dela poput trgovina narkoticima, ometanje policije, nasilničko ponašanje, krađe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Podsecamo podsecamo

pre 3 godine

Sta samo podsecate? Da bi vam clanak bio opsezniji?

Petar

pre 3 godine

ma pusti... Napisali jedan od ranjenih a samo jedan ranjen hahaha Meni je jedino Vucicevic i jos kar njih u informeru Ok a ovo ostalo...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15