• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2020

15:43

PRVA SLIKA KOLUMBIJKE POSLE UBISTVA STOJANOVIĆA! Sonja na sahrani likvidiranog Stojanovića!

Vesti

PRVA SLIKA KOLUMBIJKE POSLE UBISTVA STOJANOVIĆA! Sonja na sahrani likvidiranog Stojanovića!

Podeli vest

Strahinja Stojanović koji je pre nekoliko dana ubijen u Beogradu, kada je raznet džip kojeg je vozio, sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju

Među prisutnima na posledenjem oproštaju od Stojanovića, bila je i njegova devojka iz Kolumbije Sonja S.G.

Ona je, držeći se po strani, diskretno posmatrala sprovod na kome se okupilo par stotina ljudi.

Ko je sve došao na Stojanovićevu sahranu pogledajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gtf

pre 3 godine

Vise spominjete kolumbijku nego njega. Dosadili ste s njom. Kolumbijka pa kolumbijka,..oladi bre malo ti iz Informera napaljenko

Vlado

pre 3 godine

Ovom se daje prostora na TV i novinama, kao da je umro narodni heroj. Na jednoj TV stanici sa nacionalnom frekvencijom sam slušao prilog od barem 10 minuta a da niko ne pomene da je bio okoreli kriminalac, već žestoki momak, pa kolumbijska lepotica, gomila para, skupa kola, skupa letovanja ..., evo zamalo da se i ja ne rasplakah od tolike lepote i dobrote. Doduše, nisu spominjali jedino završene škole i diplome.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija