• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

14.10.2020

23:05

PROGANJAO GA DUH MRTVOG LJUBAVNIKA PA PRIZNAO UBISTVO! Kako je otkriven jeziv zločin u selu Konatica kod Obrenovca

Vesti

PROGANJAO GA DUH MRTVOG LJUBAVNIKA PA PRIZNAO UBISTVO! Kako je otkriven jeziv zločin u selu Konatica kod Obrenovca

Podeli vest

Radovan Velinović, koji je u zatvoru zbog droge, sam se javio policiji i priznao da je pre godinu i po dana ubio Aleksandra Ranđelovića i bacio ga u bunar u selu Konatica kod Obrenovca

Radovan Velinović (34) ubio je ljubavnika Aleksandra Ranđelović (34) u selu Konatica kod Obrenovca, a zatim njegovo telo bacio u bunar i zatrpao ciglama. Zločin je posle godinu i po dana otkriven nakon što je Radovan, koji se nalazio u zatvoru zbog droge, priznao policiji ubistvo. On je ispričao da mora da otkrije tajnu jer ne može više da podnese da ga u snu posećuje Aleksandrov duh.
Telo Aleksandra Ranđelovića u petak je u bunaru ispod gomile cigala i šuta pronašla Žandarmerija.

Robija zbog droge

Prema rečima našeg izvora iz istrage, jezivo ubistvo je otkriveno kada je Radovan zbog griže savesti ispričao da je svog ljubavnika ubio još 2. februara 2019. godine.
- Radovan Velinović trenutno izdržava zatvorsku kaznu zbog droge. On je u zatvoru od aprila ove godine i u poslednjih mesec dana nije mogao da spava. Stalno je ponavljao da ga opseda nekakav duh. Pretpostavljalo se da je upao u narkomansku krizu, sve dok u jednom trenutku nije od zatvorske uprave tražio da pozovu policiju jer nešto mora da prizna - kaže sagovornik Informera blizak istrazi.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija odmah je kontaktirala policiju i Radovan Velinović je saslušan, a njegovo priznanje je sve ostavilo u šoku.
- On je do detalja ispričao kako je ubio svog emotivnog partnera, i to u vikendici svoje pokojne tetke u selu Konatica kod Obrenovca. Zločin je počinio pre godinu i po dana nakon što su se on i Aleksandar posvađali oko narkotika - naveo je naš izvor i dodao:
- Posle prepirke Radovan je izašao iz kućice i u dvorištu uzeo ciglu. Vratio se u udžericu i svom snagom udario Aleksandra u glavu. Nesrećni Ranđelović je na mestu ostao mrtav.

Kada je video šta je uradio, Radovan Velinović je telo svog ljubavnika odvukao do bunara i bacio ga unutra.
- Preko telo ubijenog je nabacao veću količinu cigli i šuta, a onda otišao. On je kasnije uhapšen zbog droge i tada niko nije znao da je ubio mladića. Ovaj zločin verovatno nikada ne bi bio ni otkriven jer Aleksandar nije imao porodicu, pa njegov nestanak nije imao ko da prijavi.

Foto: Zoran Sinko

Radio kao kondukter

Reporteri Informera juče su razgovarali sa meštankom koja je policiju odvela do dvorišta napuštene vikendice i pokazala im bunar u kome je kasnije pronađen ubijeni mladić.
- Znam Radovana od detinjstva. Bio je malo na svoju ruku, ali da, teško mi je da poverujem da je ubio čoveka. Poslednjih godina niko od nas nije video da Radovan dolazi u vikendicu pokojne tetke. Sećam se da dok je njegova tetka bila živa, preko leta je bio često ovde. Koliko znam, Radovan je radio u "Lasti" kao kondukter, a kada je dobio otkaz, jedno vreme je radio na benzinskoj pumpi u Baljevcu. Uhvatio se društva i počeo je da se drogira. Eto kako se to sve završilo - ispričala je meštanka Konatice. 

Pretukao i bacio prijatelja u bunar


Više tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu protiv Jovice M. (39) iz Čente zbog sumnje da je 16. aprila ubio Savu P. (28). Zločin se dogodio posle pijanke u dvorištu njihovog zajedničkog poznanika, gde su se skoro svakodnevno okupljali.
- Jovica M. je, posle kraće svađe, nekoliko puta udario Savu, koji je pao i ostao da leži na zemlji bez svesti. Zatim ga je podigao i bacio u bunar u tom dvorištu. To mu nije bilo teško jer je bio mnogo jači i krupniji od pokojnika - ispričao je tada naš izvor.
Jovica se tereti za ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 15 godina zatvora.



 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija