• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

29.10.2020

17:24

NE ZNAM GDE SAM! VOZIO JE SENO SA NJIVE, A ONDA... Deda mališana koji je tragično preminuo otkrio tužne detalje tragedije!

Vesti

NE ZNAM GDE SAM! VOZIO JE SENO SA NJIVE, A ONDA... Deda mališana koji je tragično preminuo otkrio tužne detalje tragedije!

Podeli vest

Mališan je išao u prvi razred i ima mlađeg brata i tri sestre. Lekari su pokušali da ga spasu, ali je dečak nažalost preminuo

U selu Borović kod Obrenovca dete je skočilo sa traktora kojim je upravljao njegov otac G.J.(43) i podletelo pravo pod točkove. Lekari su pokušali da se izbore za njegov život, ali je dete nažalost preminulo.

Deda mališana Vladimir Jovanović rekao je da se sve desilo u deliću sekunde, kada je mališan skočio sa vozila dok je otac vozio seno sa njive

- Ja ne znam gde sam. Tek sam pre dvadeset minuta saznao šta je bilo sa njim. Vozio je seno sa njive, i majka je bila sa njim na traktoru. Sve se desilo u deliću sekunde - rekao je za Novosti neutešni Vladan Jovanović, koji je danas izgubio unuka.

Foto: Informer

- On je skočio sa traktora i naišla je neka devojka/žena kolima. Moj sin ga je uneo u auto i verovatno ih je srela hitna. Da li su stigli do Obrenovca, ja sada ne mogu da pitam, niti da pričam - rekao je deda. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija