• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

18.11.2020

09:57

POSLE POROĐAJA UBILA SVOJU BEBU! Devojka iz Brusa na suđenju priznala zločin!

Vesti

POSLE POROĐAJA UBILA SVOJU BEBU! Devojka iz Brusa na suđenju priznala zločin!

Podeli vest

Jovana Đ. (21) optužena da je u aprilu posle porođaja ubila svoju bebu, a na jučerašnjem suđenju je priznala zločin uz obrazloženje da je bila u postporođajnoj depresiji. Objasnila je da je dete rodila u kupatilu, umotala ga u peškir, pa potom stavila u kesu od praška i odnela na deponiju

Jovana Đ. (21) optužena da je u aprilu posle porođaja ubila svoju bebu, juče je na suđenju pred Osnovnim sudom u Brusu priznala da je ovo uradila, navodno, jer je bila u postporođajnoj depresiji.

Devojka iz okoline Brusa uhapšena je krajem aprila kada se javila lekaru zbog krvarenja. Iako je utvrđeno da se porodila, ona je to negirala, ali su policajci na smetlištu blizu njene kuće otrkili leš novorođenčeta.

- Ona je u istrazi već priznala da je ubila bebu, a na suđenju je rekla da joj je izuzetno teško da ponovo govori o tome i da se ne oseća dobro, pa da će ostati pri iskazu koji je dala tužiocu. Objasnila je da je dete rodila u kupatilu, umotala ga u peškir, pa potom stavila u kesu od praška i odnela na deponiju, a da je beba umrla dok ju je stavljala u kesu - rekao je izvor.

- Devojka je objasnila da je trudnoću krila zbog osude sredine, pošto sa ocem bebe nije ostala u vezi. Tužilaštvo je zatražilo 18 meseci zatvora za devojku, a kako je njenim svedočenjem okončan ovaj postupak, veruje se da će uskoro biti doneta presuda - dodao je izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17