• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Miljuš

04.12.2019

14:38

ISKOPALA SAM RUPU I UBACILA BEBU Majka iz Sonte mužu ispričala šta se dogodilo, on otišao u policiju i prijavio zločin

Vesti

ISKOPALA SAM RUPU I UBACILA BEBU Majka iz Sonte mužu ispričala šta se dogodilo, on otišao u policiju i prijavio zločin

Podeli vest

Sabrina N. (25) uhapšena pošto je u njenom dvorištu pronađeno mrtvo novorođenče * Stravičan zločin prijavio Sabrinin muž Kristijan, kad se vratio sa privremenog rada u Mađarskoj

Sabrina N. (25) iz Sonte kod Apatina uhapšena je juče zbog sumnje da je tek bebu bacila u septičku jamu! Leš novorođenčeta je poslat na obdukciju, a prema nezvaničnim informacijama, dete je bilo mrtvorođeno.

Da tragedija bude veća, Sabrinin stariji sin je iznenada umro pre mesec i po dana, ali je utvrđeno da je u pitanju bila prirodna smrt.

Ni stomaka, ni deteta

Prema rečima izvora iz istrage, Sabrina je još pre tri nedelje bacila bebu u septičku jamu u dvorištu porodične kuće u Pionirskoj ulici, i nikom nije rekla šta je uradila. Međutim, njen muž Kristijan se juče vratio sa privremenog rada u Mađarskoj i video da Sabrina više nema trudnički stomak, i da nema bebe.

- Sabrina mu je priznala šta je uradila i Kristijan je odmah pozvao policiju. Beba je nađena u improvizovanoj septičkoj jami, koja je napravljena od starog bunara u dvorištu kuće. Beba nije bačena kroz otvor na jami, jer je na njemu teška betonska ploča, već je Sabrina, po sopstvenom priznanju, iskopala rupu pored jame. Zatim je umotala bebu u ćebe i kroz rupu ubacila dete u jamu - objašnjava naš izvor.

EKSKLUZIVNO! ZORAN MARJANOVIĆ ČUDOM IZBEGAO SMRT NA IBARSKOJ! Otkrivamo nepoznati detalj iz života najpoznatijeg optuženika

Foto: Informer

UMIRALA SAT VREMENA MAJCI PRED OČIMA Ana nađena 20 metara od automobila, OČAJNA PORODICA MISLI DA JE MOGLA BITI SPASENA

Sabrina je, kaže on, ispričala da se pre tri nedelje porodila u kući.
-  Ona se, navodno, odmah potom onesvestila, a kad je nakon izvesnog vremena došla sebi, beba više nije davala znake života. Zatim je leš bacila u jamu. Sabrina se žalila i da je krvarila dugo nakon porođaja - naveo je naš sagovornik.

Komšije ove porodice su bile u čudu kada su videle policijski i pogrebni auto ispred Sabrinine kuće. O tome šta se desilo ništa nisu znali ni Sabrinin otac, a ni brat po majci, koji su juče po podne došli ispred njene kuće, pitajući u čudu prisutne šta se desilo i zbog čega je policija tamo.
- Bio sam u ponedeljak kod Sabrine, ali nisam primetio ni da se porodila, ni da se nešto desilo sa bebom. Ništa mi nije rekla. Sve je delovalo normalno - čudio se Sabrinin polubrat.

I Sabrinin otac je bio zaprepašćen, tvrdeći da ništa ne zna o tragediji.
- Ništa čudno nisam primetio na ćerki, ništa nije naslućivalo da ovako nešto može da uradi - jadao se Sabrinin otac.

(FOTO) OVO JE MAJKA OSUMNJIČENA DA JE BACILA BEBU U JAMU! Muž joj radi u Mađarskoj, a već im je UMRLO JEDNO DETE!

Foto: Informer

Telo na obdukciji

Dok je trajao uviđaj, lekar iz apatinske Hitne pomoći konstatovao je smrt bebe, a zatim je vozilo JKP "Naš dom" preuzelo telo i odvezlo ga na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu. 

U Sabrininoj kući juče po podne bila je i radnica apatinskog Centra za socijalni rad, koja je porazgovarala sa svim članovima ove porodice.

Sabrina i Kristijan, inače, imaju još dva sina, uzrasta tri i četiri godine, a o njihovoj daljoj sudbini odlučiće Centar za socijalni rad, u saradnji sa drugim nadležnim službama. 

 

Stariji sin umro od bolesti creva


Sabrinin i Kristijanov sin, star godinu i po dana, iznenada je preminuo pre mesec i po u porodičnoj kući. U početku se sumnjalo da je nasilna smrt u pitanju, ali rezultati obdukcije su potvrdili da je dete umrlo prirodnom smrću. Dečak je, kako se ispostavilo, preminuo od posledica bolesti creva, na koju, do tog tragičnog dana, ništa nije ukazivalo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija