• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kosovoonline

18.11.2020

22:23

(VIDEO) ALBANCI NAPALI SRPKINJU NA KOSOVU! Posle Zorana KAMENICAMA GAĐALI i njegovu suprugu!

Vesti

(VIDEO) ALBANCI NAPALI SRPKINJU NA KOSOVU! Posle Zorana KAMENICAMA GAĐALI i njegovu suprugu!

Podeli vest

Policija je na prijavu Jelene Trajković odmah reagovala i razgovarala sa grupom albanskih mladića posle čega je jedan priveden

Nakon što je juče grupa Albanaca napala Srbina Zorana Trajkovića ispred njegove kuće u selu Kišnica nadomak Gračanice, danas je kamenicama napadnuta i njegova supruga Jelena Trajković. Ona je rekla da su provokacije nastavljene i da njena porodica razmišlja o selidbi, ukoliko se slični incidenti nastave.

Policija je na prijavu Jelene Trajković odmah reagovala i razgovarala sa grupom albanskih mladića posle čega je jedan priveden. U razgovoru sa policijskim službenikom Trajkovićeva je ponovo zatražila da se njenoj porodici osigura bezbednost.

Ovo se nastavlja. Ne znam šta će sledeće da se dogodi i koji će biti naredni koraci sa njihove strane. Nadam se da će neko da reaguje i da ovo zaustavi, jer ćemo u suprotnom da se selimo odavde. Ovakav život ne želim da živim sa jednogodišnjim detetom. Ne smem da izađem ispred dvorišta da prošetam dete. To nije život – kaže za RTV Gračanica Jelena Trajković.

Za Srbe u Kišnici incidenti nisu novina, jer već godinama doživljavaju različite napade, posebno od trenutka kada je napravljen dečiji park gde se okuplja isključivo albanska omladina.

(FOTO/VIDEO) ALBANCI UZ POVIKE "UČK" NAPALI SRBINA KOD GRAČANICE! Gađali ga KAMENJEM I STAKLENIM FLAŠAMA dok je razgovarao sa gradonačelnikom!

Podsetimo, Zorana Trajkovića sinoć je kamenicama i staklenim flašama gađala grupa mlađih Albanaca koja je uzvikivala “UČK”. Trajković nije povređen u ovom incidentu.

Inače, Kišnica je naselje na ulasku u Gračanicu, u kojem je pre tri dana osvanuo bilbord sa amblemom “UČK” i natpisom “Sloboda ima ime”, koji je uznemirio lokalno srpsko stanovništvo. Billbord jenzapaljen, a danas i uklonjen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17