• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

27.11.2020

12:22

TUGA U KOMŠILUKU DEVOJČICE MINJE! KOMŠIJE NE MOGU DA DOĐU SEBI: Ode naša mala Minja! Plačemo otkako smo čuli da je umrla

Vesti

TUGA U KOMŠILUKU DEVOJČICE MINJE! KOMŠIJE NE MOGU DA DOĐU SEBI: Ode naša mala Minja! Plačemo otkako smo čuli da je umrla

Podeli vest

U soliteru u Ulici Visokog Stevana na Dorćolu u kojem je živela devojčica Minja, preminula zbog posledica strašnog požara, dan posle njene smrti vladao je muk. Komšije i dalje ne mogu da veruju da njihove "male komšinice više nema".

- Ne mogu da se pomirim sa istinom da je dete preminulo. Plačemo od juče otkad smo čuli da je podlegla povredama - uplakana, govori komšinica Ivana Atanacković. 

- Moj sin je išao sa Minjom u razred kada su išli u osnovnu školu "Braća Baruh". Mnogo ga je potresla njena smrt. Verovali smo da će sve biti dobro.

Komšija Miloš Jovanović za Večernje novosti, kaže da je bio ispred zgrade kada se sve dešavalo.

- I sada vidim Minju pred očima i čujem je kako zapomaže sa terase koja je gorela. Velika tragedija zaista. Imam unuku njenih godina, poznavale su se. I pored truda onih hrabrih momaka sa gradilišta ode nam to divno dete. Ode naša zlatna Minja - vidno potresen nam Jovanović.

Foto: Nikola Šević

Stan u kome se desio požar

Minjina smrt potresla je porodicu, prijatelje, drugare iz škole... Osim petorice hrabrih Pančevaca koji su uspeli, rizikujući svoje živote da je spasu sa terase desetog sprata, vest o njenom odlasku šokirala je i dvojicu momaka koji su za Minju donirali kožu. Jedan od njih, Ognjen Todorović (38) kazao je novinarima u četvrtak:

- Nije izdržala... Ležim ovde sav u ranama i ne mogu da verujem šta se dogodilo... Deo nas, mene i Nenada Stankovića, koji je takođe donirao kožu, otišli su s njom. Osećam se kao da mi je umro neko moj najrođeniji. Kao da mi je rođena sestra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17