• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

29.12.2020

10:36

PREOKRET U SLUČAJU BEBE BAČENE U TOALET?! Danijelin muž brani suprugu, NJEGOVA PRIČA JE POTPUNO DRUGAČIJA

Vesti

PREOKRET U SLUČAJU BEBE BAČENE U TOALET?! Danijelin muž brani suprugu, NJEGOVA PRIČA JE POTPUNO DRUGAČIJA

Podeli vest

Javnost u Srbiji, pa i šire u regionu šokirala je vest da je majka bacila novorođenče u poljski toalet. Scena iz horor filma uživo desila se u Morkinu, malom mestu nadomak Kikinde, a za sve se saznalo kada je majka sa povređenim detetom dovezena u Opštu bolnicu u Kikindi

Sa vidnim povredama glave novorođenče je hitno prebačeno u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad, dok je majka zadržana u kikindskoj bolnici.

Dan kasnije Danijelin suprug i otac deteta ispričao je za Informer svoju verziju događaja. Prema rečima Nenada Baukova (38), on nije ni znao da je njegova supruga trudna, jer je krupna žena i dete je "nosila visoko".  

Foto: V.N.

 

- Danijela nije bacila naše dete u poljski toalet, on se tamo porodila-tvrdi Baukov.

On kaže da se umoran vratio s posla iz treće smene te da su ga iz sna probudili jauci njegove tašte. 

- Sve se desilo oko 9 ujutru, vikala je da je dete upalo u poljski toalet i da se tamo Danijela porodila - nastavio je Baukov svoju jezivu priču, dodajući da je on izvukao bebu iz toaleta.

- Detetu je pukla pupčana vrpca, jer je moja supruga držala bebu za nju pokušavajući da je izvuče iz toaleta. Uspeo sam da izvadim dete i odmah smo pozvali Hitnu pomoć-rekao je za Informer Nenad Baukov.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

 

Majka i beba su kolima Hitne pomoći stigli u bolnicu, vrlo brzo nakon porođaja. Zbog ugroženosti zdravlja bebe kikindsku bolnicu došlo je vozilo iz Kliničkog centra Vojvodine iz Novog Sada i sa ekipom neonatologa novorođenče je u inkubatoru prebačeno tamo na dalje zbrinjavanje i lečenje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija