• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti.rs

28.12.2020

19:29

DANIJELA (28) BACILA BEBU U POLJSKI TOALET, PORODICA ODMAH REAGOVALA! Detalji užasa kod Kikinde!

Vesti

DANIJELA (28) BACILA BEBU U POLJSKI TOALET, PORODICA ODMAH REAGOVALA! Detalji užasa kod Kikinde!

Podeli vest

Novorođenče je zbog povreda prebačeno u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad, a majka je zadržana u kikindskoj bolnici

Mlada žena Danijela B. (28) danas se porodila kod kuće u Mokrinu kod Kikinde, ali je tek rođenog dečaka ubacila u poljski toalet.

To su primetili članovi porodice i pozvali Hitnu službu pa su vrlo brzo majka i novorođenče kolima saniteta stigli u Opštu bolnicu u Kikindi.

BACILA BEBU U POLJSKI TOALET? Porodilja donela novorođenče u bolnicu sa povredama po glavi i telu!

Novorođenče je zbog povreda prebačeno u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad, a majka je zadržana u kikindskoj bolnici.

Majka i beba su kolima Hitne službe stigli u našu bolnicu, verovatno, vrlo brzo nakon porođaja, jer je majka još imala posteljicu u sebi. Zbog ugroženosti zdravlja bebe u našu bolnicu došlo je vozilo iz Kliničkog centra Vojvodine iz Novog Sada i sa ekipom neonatologa novorođenče je u inkubatoru prebačeno tamo na dalje zbrinjavanje i lečenje – rečeno je “Novostima” u Opštoj bolnici u Kikindi.

DEVOJKA (23) SE PORODILA U STANU U OBRENOVCU! Lekari ostali šokirani kada su čuli da je njena majka BACILA BEBU U KONTEJNER!

U Policijskoj upravi u Kikindi potvrdili su da im je danas prijavljen događaj u Mokrinu, da je njihova ekipa izašla na teren radi uviđaja i da se utvrđuju sve okolnosti događaja. O svemu je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo koje vodi istragu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lucija Marko

pre 3 godine

Bok, ja sam Lucija Marko, ovdje sam da bih cijelom svijetu prenio ovu dobru vijest o tome kako sam vratio ljubav svog supruga. Bila sam izbezumljena kad me prošli mjesec ljubav ostavila zbog druge djevojke, ali kad sam našla prijatelja koji me upoznao s liječnikom Alabom, velikim glasnikom, razgovarala sam s njim o svom problemu, kako me je suprug napustio i kako moram dobiti posao u vrlo velikoj tvrtki. Samo mi je rekao da sam došao na pravo mjesto da ću dobiti želju srca bez ikakvih nuspojava. Rekao mi je što bih trebao učiniti, nakon što je to učinjeno, sljedeća dva dana, moja me ljubav nazvala telefonom i rekao mi izgovore da živim prije sada, a sljedeći tjedan nakon što me ljubav zvala da molim za oproštenje, bila sam pozvan na razgovor u moju omiljenu tvrtku, morao sam raditi kao nadzornik. Tako sam sretna i shrvana da moram reći cijelom svijetu o tome kako mi dr. Alaba pomaže da dam svom srcu deseir. Doktor Alaba stručnjak je za sve vrste uroka i dobre magije. Ako trebate bilo kakvu pomoć, obratite se dr. Alabi na sljedeću adresu e-pošte: dralaba3000@gmail.com ili ga možete dodati na WhatsApp ovim: +2349071995123. želim ti sve najbolje

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17