• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.12.2020

17:09

BACILA BEBU U POLJSKI TOALET? Porodilja donela novorođenče u bolnicu sa povredama po glavi i telu!

Vesti

BACILA BEBU U POLJSKI TOALET? Porodilja donela novorođenče u bolnicu sa povredama po glavi i telu!

Podeli vest

U kikindskoj bolnici pojavila se porodilja 28-godisnja Danijela B sa novrođenčetom koje je imalo vidne povrede po glavi i telu

Prvi rezultati istrage ukazuju da je žena nakon porođaja svoje novorođenče ubacila u poljski toalet.

Novorođenče je hospitalizovano KC Vojvodina i životno je ugroženo. Zbog lošeg psihofizičkog stanja žena je zadržana u bolnici u Kikindi.

U toku je istraga po nalogu Osnovnog javnog tužilastva u Kikindi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 3 godine

Kada će da prestane "pravno" sažaljevanje nad majkama, ubicama. Alo, bre! Decu bacaju u kontejner, u poljski WC, zavijaju u krpe i ostavljaju u šupu dok ne umre!! A epilog toga... jadna majka, u psihički lošem stanju, postporođajna depresija... ili zatvor na 20 godina ili u psihijatrijsku ustanovu zatvorenog tipa, pa neka se leći.

TUGA U BORU! MLADIĆ (24) UMRO ZBOG KORONE A zaražena i jedna porodilja
Društvo

TUGA U BORU! MLADIĆ (24) UMRO ZBOG KORONE A zaražena i jedna porodilja

U Opštoj bolnici u Boru je od posledica infekcije korona virusom preminuo 24-godišnji mladić a pozitivan nalaz na prisustvo virusa ima i porodilja koja je u izolaciji u gradskom porodilištu i trenutno se oseća dobro dok će beba biti testirana, izjavio je danas direktor Opšte bolnice Goran Joksimović.

03.12.2020

13:12

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija