• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

04.01.2021

23:15

DOŠAO KOD ROĐAKA ZA PRAZNIKE, PA NAPRAVIO HAOS! Beograđanin usmrtio dvoje Nišlija!

Vesti

DOŠAO KOD ROĐAKA ZA PRAZNIKE, PA NAPRAVIO HAOS! Beograđanin usmrtio dvoje Nišlija!

Podeli vest

Devetnaestogodišnji N.S. koji je večeras izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću u Nišu kada su poginule dve osobe je Beograđanin koji je u Niš došao u goste kod rođaka

Kako saznajemo, on je večeras oko 20.40 sati krećući se vozilom „audi“ Bulevarom Medijana velikom brzinom, izleteo sa kolovoza na trotoar i pokosio dvoje pešaka. Od siline udarca jedna dečak (12) je preleteo ogradu niškog vodovoda, i ostao na mestu mrtav. Druga žrtva udesa četrdesetosmogodišnji D.I. koji je preminuo u niškom Kliničkom centru.

Foto: D.K.

Nesreća u Nišu

Prema prvim informacijama, vozač „audija“ nije bio u alkoholisanom stanju pa se pretpostavlja da je stravičnoj nesreći kumovao i klizav kolovoz jer jaka kiša u Nišu od jutros pada bez prestanka.

Zbog lošeg vremena na trotoaru koji je istovremeno i biciklistička staza, nije bilo mnogo ljudi kao što je uobičajeno, pa je izbegnuta mnogo veća tragedija.

Uviđaj na mestu nesreće i dalje traje, na terenu je više vozila saobraćajne policije a traka u kojoj je došlo do udesa blokirana je sa dva policijska automobila.

Foto: D.K.

Nesreća u Nišu

Saobraćaj se sa Bulevara Medijana preusmerava preko parkinga „Stop Šopa“ na Bulevar cara Konstantina. Policija je potvrdila da je došlo do saobraćajne nesreće i da se utvrđuju sve okolnosti ovog događaja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 3 godine

Koji li je to maloumnik, dao detetu, jak i besan auto da vozi bez njegovog prisustva. Taj nema gram mozga. Treba ga smesta u zatvor 40 godina.

Srdjan

pre 3 godine

Ja stanujem relativno blizu i mogu vam reći da se na tom delu vozi izuzetno brzo, i to ogromna većina vozača, iako svi znaju da je ograničenje 60km/h. Koliko se sećam (možda i grešim), nigde nema znaka sa ograničenjem brzine ( kao ni oznaka na kolovozu za prestrojavanje na kružnom toku kod Stop-šopa)?!?. Zašto je to tako? 1. Nema policije koja bi konrtolisala prekoračenje brzine, 2. Nema znakova za dozvoljenu brzinu Treba pod hitno smanjiti brzinu na tom delu sa 60km/h na 50km/h (kao kod Elektronskog fakulteta) i kontrolisati vrlo često saobraćaj na tom potezu. Pored Bulevara Medijana postoji lepa trotoar staza, kao i biciklistička staza, ali je veoma opasno šetati tim delom, tako da sam i ja i moja deca prestali da se šetamo tim delom upravo zbog nenormalno brze vožnje velikog broja vozača, koji, verujte mi na reč, voze isto kao na auto-putu.

Peđa

pre 3 godine

Neće dobiti više od 2 godine uslovno, toliko vrede 2 života u Srbiji po meri pravde. Nije bio pijan, klizav kolovoz i šta će pešaci na trotoaru. Porodica oštećenih treba da namiri krv kao i u prethodnim slučajevima sa Ibarske i još koje kuda gde su sudije pokazale koliko se ceni život. Bolje da vas prati 100 policajaca nego 1 pop.

Pera

pre 3 godine

Ne mogu da verujem očima, malog ganstera čak i novine brane (Bože moj, klizav kolovoz). Pošto je Tatin Sin, tata će se pobrinuti da dobije samo uslovnu kaznu, pa ima vremena da još nekolicinu ubije da bi sudije mućnule glavom. Po mom mišljenju sudije su skoro bez izuzetka podmitljivi, pitanje je samo cena. Ne brinite ništa Tata će da potplati sudiju. Inače za nauk novinaru koji je ovo napisao, jeste da je vozač DUŽAN da vožnju prilagodi uslovima, nastranu to što je u svakom gradu (pa i u Nišu) brzina ograničena na 50 Km/čas, bez obzira dali ima table za ograničenje ili nema, što ovaj mali Tatin sin nije poštovao, a nebi poštovao ni da je bilo table. No nema veze, dobiće uslovno šest meseci, ali ako ima i trunke osećanja Tatin sin će morati da živi sa saznanjem da je ubica. A ovim jadnicima što su poginuli neka Bog da oproštaj i večni mir.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija