• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

27.01.2021

07:17

Aleksandar i Marija sa decom šetali psa: Ispred komšijinog dvorišta usledio je HAOS KOJI SE ZAVRŠIO KRVOPROLIĆEM

Vesti

Aleksandar i Marija sa decom šetali psa: Ispred komšijinog dvorišta usledio je HAOS KOJI SE ZAVRŠIO KRVOPROLIĆEM

Podeli vest

Psihički oboleli Saša Dodić (50) iz niškog sela Popovac uhapšen je u nedelju nakon što je nožem teško ranio troje komšija, i to bez ikakvog povoda! Pomahnitali Dodić je najpre izbo po grudima Aleksandra Mičića (38) i njegovu suprugu Mariju (34), a zatim i Sašu Ilića (45), koji je pokušao da ga obuzda!

Do krvavog napada došlo je u nedelju oko 15 sati, kada su Aleksandar i Marija sa ćerkom (4) i sinom (11), šetajući psa, prošli pored Dodićeve kuće. On se iznenada, sa nožem u ruci, zaleteo na Mičiće, koji su u panici pobegli u dvorište Saše Ilića. Dodić je utrčao u dvorište za njima i počeo je da ih ubada.


Irena Ilić, supruga Saše Ilića, kazala nam je da ih je Dodić umalo sve pobio.
- Mičići su utrčali u naše dvorište da se spasu... Njihov sin je, srećom, uspeo da pobegne u svoju kuću, a ćerka je utrčala u našu kuću. Dok je Dodić u dvorištu ubadao nožem Mariju i Aleksandra, moj muž Saša je krenuo da ih zaštiti... Aleksandar je pao, u lokvi krvi, a teško ranjena Marija je uspela da pobegne u kuću. Za njom sam pošla i ja, zajedno smo sa unutrašnje strane pokušavale da zatvorimo vrata dok se moj muž sa spoljašnje strane borio sa Dodićem i sprečavao ga da uđe u kuću jer bi nas ovaj sve pobio, i Mariju i njenu ćerku, i mene i moje troje dece - ispričala je Irena.

Međutim, iako teško ranjen, Saša Ilić je uspeo da zaustavi Dodića i da ga otera.


- Spasao nam je svima živote, ali šta ćemo sada... On je teško ranjen po stomaku, a ne radi, nemamo od čega ni bolničke troškove da platimo... Ne znam kako ću prehraniti decu - priča Irena kroz suze.
Ona dodaje da dobro poznaje Dodića jer živi preko puta.


- Živeo je sam nakon smrti roditelja, pa sam mu ja povremeno nosila hranu, tada mi ga je bilo žao, a evo šta mi uradi... Bio je samotnjak, nije se družio sa ljudima. Svi znamo da je psihički bolestan, a imao je neki poseban pik na Mariju i njenu decu, u više navrata joj je pretio, i to bez ikakvog razloga... Trebalo ga je zatvoriti pre nego što se latio noža - kazala je Irena.


Kako smo saznali u policiji, Dodić je uhapšen ubrzo nakon napada na komšije, a tereti se za pokušaj teškog ubistva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17