• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

05.02.2021

13:56

DRAGAN JE PRE SKOKA U TAMIŠ NA LEĐIMA IMAO RANAC, a kada su ga forenzičari otvorili shvatili su da je samoubistvo detaljno isplanirao!

Vesti

DRAGAN JE PRE SKOKA U TAMIŠ NA LEĐIMA IMAO RANAC, a kada su ga forenzičari otvorili shvatili su da je samoubistvo detaljno isplanirao!

Podeli vest

Dragan Drljić (15), iz očaja što ga je ostavila devojka, napunio ranac kamenjem, stavio ga na leđa, pa skočio s mosta u Tamiš. Bio je odličan plivač, uradio je sve samo da ne ispliva, kaže očajna Draganova majka Danijela

Mali Dragan Drljić (15) iz Pančeva čvrsto je rešio da oduzme sebi život jer ga je devojka ostavila, pa je u utorak skočio s mosta u Tamiš s rancem punim kamenja. Nesrećni dečak pre toga je ostavio oproštajno pismo bivšoj devojci i najboljoj drugarici, u kom je napisao da život više nema smisla.

Smrt jača od ljubavi

Draganova majka Danijela Drljić još ne može da se pomiri s tim da joj je sin mrtav. Zatekli smo je juče na obali Tamiša kako uplakana steže sveću za sina. Kaže da ga je u sredu, kad je Draganovo telo izvučeno iz reke, mrtvog grlila, kao da se nadala da će ga njena ljubav nekako vratiti u život.

- Sedim ovde, gde sam u sredu našla njegov bicikl dok smo ga tražili... Sve se nadam da će se on pojaviti odnekud, iako znam da neće... Kada su ga u sredu po podne izvadili iz reke, najpre mi nisu dali da mu priđem. Bila sam spremna da udarim svakoga ko me je sprečavao u tome, pa su me pustili. Zagrlila sam ga mrtvog, bio je tako hladan. Oči i usta su mu bili zatvoreni, kao da spava - priča Danijela.

Ona dodaje da su joj mnogi ljudi na obali Tamiša prilazili i izjavljivali saučešće.

- Morala sam da dođem i danas do reke jer osećam kao da sam ovde bliže sinu. Zato sedim ovde i gledam u Tamiš. Evo, ovde sam zagrlila mog mrtvog sina. Mog anđela - kaže Danijela dok nam pokazuje mesto na obali, jedva zadržavajući suze.

Inače, Dragan je nestao u utorak, nakon što je izašao iz škole. Policija je utvrdila da je mališan tog dana posle nastave otišao kod najbolje drugarice, a zatim kod bivše devojke. Dao im je poklone i pisma, a onda se dovezao do keja. Vezao je bicikl za jednu banderu, a zatim se popeo na most i sa rancem punim kamenja skočio u ledeni Tamiš.

Foto: informer

Trenutak kada je pronađeno telo dečaka

Danijela nam kaže da je njen sin do poslednjeg detalja isplanirao samoubistvo.

- Devojci je rekao da pismo ne otvora do četiri po podne. On je tada već bio mrtav... Stavio je kamenje u ranac jer je bio odličan plivač i bio je svestan da bi u suprotnom sigurno isplivao. Ovako, s tolikim teretom na leđima nije mogao. Ronioci su ga našli na dnu reke - rekla je Danijela skrhana od bola, i dodala:

- Dragan i ja smo uvek o svemu pričali. Pričao mi je i o toj devojci što ga je ostavila. Bio je sa njom samo mesec dana. Imao je devojke i ranije, ali mi je rekao da je s njom to bilo ozbiljno... Upoznali su se u radnji sa stripovima u tržnom centru. On je išao u mašinsku školu, a ona u hemijsku, koje su jedna preko puta druge. Sve mi je pričao o njoj. I bio je presrećan dok je bio s njom... Uvek sam bila tu da ga saslušam i da mu pomognem, ali kad je rešio da se ubije, nije mi se obratio.

Foto: Informer/M.S.

Majka dečaka Danijela Drljić pali sveću za pokoj duše sinu

Napustio ga otac

Danijela ističe i da je, nakon što se razvela, Draganu mnogo nedostajala očinska figura i da je ona na sve načine pokušavala da mu bude i majka i otac.

- Bivši muž 13 godina nije došao kod nas da vidi sina... Sada me je pozvao i pitao me da li da dođe na sahranu... Rekla sam mu da dođe... Prošle godine sam Draganu dala novac da ode kod oca u Novi Sad, ali on se posle 24 sata vratio i rekao da više nikada neće ići tamo i da ga je otac razočarao. Nikada ga nisam pitala šta se desilo, a on mi nikada nije rekao. Sve sam mislila da će mi pre ili kasnije ispričati, ali nije nikad - kaže Danijela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nikanor

pre 3 godine

Nažalost, dečak je očigledno bio psihopata. Jadna je ta devojka, jer će zbog njegovog samoubistva vući traume kroz ceo život.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija