• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

15.02.2021

11:07

REKETAŠ IZA REŠETAKA! Na ime izmišljenog duga od mladića zahtevao 2.500 evra, policija traga i za pomagačem!

Vesti

REKETAŠ IZA REŠETAKA! Na ime izmišljenog duga od mladića zahtevao 2.500 evra, policija traga i za pomagačem!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. M. (23) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo iznuda

- On se sumnjiči da je u januaru, sa još jednom osobom, prišao automobilu u kome je sedeo dvadesettrogodišnji meštanin Sremske Kamenice i uz pretnju nožem, zahtevao od njega 2.500 evra, na ime nepostojećeg duga.

Sumnja se, takođe, da je naterao dvadesettrogodišnjaka da ga odveze svojoj kući i preda mu 65.000 dinara, kao i da mu je oduzeo iz torbice još 50 evra – navode u Policijskoj upravi u Novom Sadu.

Zatim je, kako se sumnja, M. M. tražio od oštećenog da mu do određenog roka preda još dve hiljade evra, preteći da će, u suprotnom, zapaliti kuću i automobil njemu i članovima njegove porodice.

M. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu. Policija intenzivno traga za drugim osumnjičenim za ovo krivično delo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija