• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: LJ.S.

30.04.2021

14:02

MALI DAVID JE PRE TRAGEDIJE POKUŠAVAO DA IZAĐE IZ DVORIŠTA! Ukućani tvrde da nije pokidao kanap sa kapije, EVO ŠTA SE DESILO

Vesti

MALI DAVID JE PRE TRAGEDIJE POKUŠAVAO DA IZAĐE IZ DVORIŠTA! Ukućani tvrde da nije pokidao kanap sa kapije, EVO ŠTA SE DESILO

Podeli vest

Dečak David S. (5) iz bruskog sela Velika Grabovnica utopio se u ribnjaku koji se nalazi na sto metara do njihove kuće

Kao što je poznato do nesreće je došlo u četvrtak oko 18 časova. U to vreme, svi iz porodice su bili u kući, a dečak se igrao u dvorištu. Bio je tu i njegov mlađi brat.

Kako Informer saznaje, dečak je čitavog dana pokušavao da izađe iz dvorišta.

-Sigurno je petnaestak puta pokušao da izađe, baš u pravcu ribnjaka, koji je komšijin. Čak su roditelji vezali kapiju kanapom, ali se na kraju provukao ispod nje.

Kako se zapravo sve dogodilo, nemamo sada saznanja, jer je u toku obdukcija- kazala nam je tetka dečaka koja je u potpunom šoku.

Ribnjak pripada komšiji koji ne živi u ovom selu, ali je ograđen.Kako je prostor pogodan za uzgoj riba, odavno je napravljen.

U Višem tužilaštvu u Kruševcu je potvrđeno novinarima da se sve dogodilo i kako je rečeno, utvrđuju se činjenice.

Dečak je živeo sa roditeljima, mlađim bratom i babom i dedom po ocu. Otac je radio neko
vreme u Aleksandrovcu Župskom, i automehaničar je.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija