• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

12.05.2021

10:03

MISTERIJA U ČAČKU! Sumnja se da je neko skočio u Moravu, na mostu pronađen ranac i SVEĆA ZAMOTANA U NOVAC I CRVENI KONAC/VIDEO/FOTO/

Vesti

MISTERIJA U ČAČKU! Sumnja se da je neko skočio u Moravu, na mostu pronađen ranac i SVEĆA ZAMOTANA U NOVAC I CRVENI KONAC/VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Policijskoj upravi u Čačku prijavljeno je da je jedna osoba skočila u Zapadnu Moravu sa Železničkog mosta, nakon što su prolaznici uz samu ogradu zatekli ranac i nekolicinu ličnih stvari

"Mladići koji su se našli u blizini prijavili su ovu sumnjivu situaciju. Policajci su izlazili na teren i pronađene stvari odneli na dalju analizu.

Foto: RINA

 

Još uvek nije poznato da li je neko zaista pokušao samoubistvo skokom sa mosta i telo nije pronađeno, ali je nejasno zašto bi neko tik uz ogradu ostavio ranac i lične stvari", rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Foto: RINA

 

„Taj most ima pešačku stazu i dosta ljudi tuda prolazi. Jutros kad sam krenuo na posao na sredini mosta, odakle je ta osoba verovatno skočila u vodu, ugledao sam do pola izgorelu sveću koja je bila zamotana u novac i crveni konac. Ko zna šta se tu noćas sve izdešavalo“, rekao je za RINU jedan Čačanin.

Na terenu su bili i vatrogasci spasioci koji su se spustili do reke Zapadne Morave kako bi eventualno pronašli dodatne tragove ukoliko je zaista došlo do skoka sa Železničkog mosta.

Stvari koje su pronađene uz ogradu mosta, nadležni su odneli na dalju analizu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija