• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

01.09.2021

14:36

PUŠTEN NA KUĆNO LEČENJE Oporavio se dečak (8) kojeg je otac udario kolima

Vesti

PUŠTEN NA KUĆNO LEČENJE Oporavio se dečak (8) kojeg je otac udario kolima

Podeli vest

Dečak (8) koji je teško povređen kada ga je u porti crkve automobilom udario otac, oporavio se i pušten je na kućno lečenje.

U Kliničkom centru u Nišu je potvrđeno da se mališan oporavio i da je juče otpušten iz bolnice na kućno lečenje.

Podsetimo, u selu Jastrebac 2. avgusta se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je kolima otac udario osmogodišnjeg sina, nanevši mu teške povrede opasne po život. Nezgoda se dogodila u u prepodnevnim satima, kada je D. D. (32) koji je upravljao vozilom BMW na improvizovanom parkingu u selu Jastrebac udario svog osmogodišnjeg sina, koji je čučnuo da veže pertlu, pa se pretpostavlja da je nesrećan splet okolnosti doveo do ove tragedije.

Dečak je odmah zbrinut u niškom Kliničkom centru zbog ozbiljnosti zadobijenih povreda. 

Tada su u ovoj zdravstvenoj ustanovi reki da dečak ima ozbiljne povrede i da se nalazi na Klinici za grudnu hirurgiju. 

- Dečak je bez svesti, na mehaničkoj ventilaciji, ali se povremeno budi. On je zadobio prelom rebara, plućne maramice, male karlice, kao i povredu glave – rekli su tada u UKC Niš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija