• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

17.02.2022

14:36

STAKLOREZAC OPTUŽEN ZA UBISTVO PRIJATELJA OSTAJE IZA REŠETAKA! Uz glasno negodovanje žrtvine supruge i sestara, odbijen predlog odbrane!

Vesti

STAKLOREZAC OPTUŽEN ZA UBISTVO PRIJATELJA OSTAJE IZA REŠETAKA! Uz glasno negodovanje žrtvine supruge i sestara, odbijen predlog odbrane!

Podeli vest

Na današnjem suđenju staklorescu Filipu Gavranoviću koje je počelo ispočetka, a koji se tereti za ubistvo pekara Nikole Ostojića u Resavskoj ulici odbrana je zatražila da optuženi bude pušten iz pritvora, u kojem se nalazi više od 4 godine, jer za to, kako tvrde ne postoje više razlozi, niti veliko uznemirenje javnosti.

Tužilaštvo se usprotivilo ovom zahtevu odbrane, a pokretima i pogledima negodovale su i sestre, odnosno supruga ubijenog, koje su danas bile u sudnici i dale iskaz kao svedoci oštećenih.

Na kraju je petočlano sudsko veće nakon pauze i većanja donelo odlukui – Gavranović i dalje ostaje u pritvoru.

Foto: Informer

Filip Gavranović

Sledeće suđenje zakazano je za 17. mart.

Negira da je ubio iz koristoljublja

Staklorezac Filip Gavranović, prvostepenom presudom osuđen na 30 godina robije zbog ubistva Nikole Ostojića u novembru 2017. godine, je rekao da priznaje odgovornost da je učestvovao u tom nesrećnom događaju, ali da se ne slaže sa razlozima i motivima koji su navedeni od strane Tužilaštva"

Navodni motiv za svirepo ubistvo, a potom i prikrivanje istog bili su Gavranovićevi dugovi, odnosno koristoljublje koje on i dalje negira. 

Foto: Informer

Nikola Ostojić

- Izražavam najdublje saučešće porodici, i kajanje zbog onoga što sam uradio. Bio sam ponižavan, vređan i onda napadnut, pa sam se samo branio od čoveka koji je bio mnogo jači od mene. Te večeri branio sam svoj život i nema govora da sam bilo šta loše uradio iz drugih razloga.

Da mogu da vratim vreme sada bih trpeo sve uvrede, batine, ne bih se branio i Nikola bi bio živ - rekao je Gavranović pred sudom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija