• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

14.03.2022

08:36

Srbin hteo da sakrije pola kila kokaina pored kante za smeće!

Vesti

Srbin hteo da sakrije pola kila kokaina pored kante za smeće!

Podeli vest

Državljanin Srbije (35) uhapšen je u Nemačkoj nakon što je iza kante za smeće pokušao da sakrije paket od pola kilograma kokaina

Kako prenosi Presportal, hapšenje se dogodilo na železničkoj stanici u petak uveče, a osim državljaninu Srbije, lisice na ruke stavljene su i jednom Italijanu (23) i mladiću sa Kosova (25)

- Policajci su patrolirali glavnom železničkom stanicom kada su na pokretnim stepenicama videli trojicu izuzetno nervoznih muškaraca. Prošli su pored njih i videli da se oni osvrću i ponašaju čudno. Odlučili su da ih prate - prenosi portal.

- Pitali su ih kuda idu, a mlađi muškarci su ispričali da su krenuli da isprate Srbina koji putuje za Berlin. Srbin se, kako su primetili policajci, sve vreme skrivao iza priajtelja. Oni su im tražili dokumenta, a kada je Srbin predao vozačku dozvolu, ispostavilo se da je lažna.

Tokom ispitivanja, muškarci su bili sve nervozniji.

- Srbin je u jednom trenutku kleknuo pored kante za smeće i zadržao se neobično dugo. Kada su ga pitali šta se dešava, on je rekao da je sve u redu, a momak sa Kosova ga je zaklonio. Policajcima je ovo privuklo pažnju, pa su došli do kante i šokirali se onime što su videli. Srbin je iza kante sakrio paket kokaina umotan u prozirnu foliju - pišu mediji.

Sva trojica su uhapšena i odvedena u stanicu.

- U početku su se branili da ne znaju ništa o tome, a kada im je predočeno da je nadzorna kamera sve snimila, Srbin je priznao da je droga njegova, te da njegovi prijatelji nemaju veze sa tim. Interesantno je da je njihov identitet utvrđen tek kada su dali otiske prstiju - prenosi portal i dodaje da se naš državljanin, osim za šverc narkotika, tereti i za falsifikovanje isprave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija