• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.03.2022

15:14

TUGA! Radnik koji je nastradao u kamenolomu u Valjevu PROŠLE GODINE SE OŽENIO! OVO SU POTRESNE REČI NJEGOVE ŽENE

printscreen

Vesti

TUGA! Radnik koji je nastradao u kamenolomu u Valjevu PROŠLE GODINE SE OŽENIO! OVO SU POTRESNE REČI NJEGOVE ŽENE

Podeli vest

Đorđe M. (29) koji je nastradao u kamenolomu u Valjevu, kako saznajemo prošle godine se oženio, a od njega se na društvenoj mreži potresnim rečima oprostila žena

Kako nezvanično saznajemo nesrećni mladić je na kamenolomu radio poslednje četiri godine. 

- Završio Tešničku školu, jedno vreme taksirao,a 2018. godine zaposlio se u kamenolomu - rekao je izvor Informera koji poznaje nesrećnog mladića. 

Da tragedija bude još veća nesrećni Đorđe se nedavno oženio i verovatne je sa svojom suprugom pravio planove za budućnost

- Sve je to u trenu nestalo - kaže poznanik unesrećene porodice.

Od Đorđa se na društvenoj mreži oprostila i njegova supruga, koja je podelila zajedničku fotografiju sa potresnim rečima:

- Srećo moja, žiovte moj hvala ti za sve divne godine provedene. Čekaj me na nekom boljem mestu doći ću i ja nekad. Budi sa anđelima... napisala je nesrećna žena.

Foto: printscreen

 

Podsetimo, Đorđe M. nastradao je jutros oko 8 sati kada ga je u kamenolomu udarila mašina koja se kretala unazad a kojom je upravljao M.B.

Još uvek nije poznato kako je tačno došlo do tragedije, pretpostavlja se da je bio u mrtvom uglu kolegi i da ga nije video, ali tačan uzrok biće utvrđen istragom koja je u toku. Policija je obavila uviđaj 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija