• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.05.2022

08:27

ZORAN MARJANOVIĆ DANAS PRED SUDOM! Izjašnjava se o prvim satima potrage i blatu na pantalonama NAKON TOGA OČEKUJE  SE ZAKAZIVANJE ZAVRŠNE REČI

printscreen/Informer

Vesti

ZORAN MARJANOVIĆ DANAS PRED SUDOM! Izjašnjava se o prvim satima potrage i blatu na pantalonama NAKON TOGA OČEKUJE SE ZAKAZIVANJE ZAVRŠNE REČI

Podeli vest

Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio svoju suprugu, pevačicu Granda Jelenu Marjanović zakazano je za danas u Višem sudu u Beogradu

Marajanović je podsetimo  22. aprila ove godine umrla majka i on može zahtevati odlaganje ročišta.

Kako smo već izveštavali u sud su pre mesec dana stigle fotografije koje su nastale upravo ubrzo nakon nestanka pevačice, i biće predočene sudskom veću kao dokaz da je Zoran učestvovao u potrazi za suprugom.

Na fotografijama se vide i kaljava pantalone optuženog za zločin. Marjanović je tvrdio da prvog dana potrage za Jelenom nije se spuštao do kanala.

Foto: Informer

Porodica Marjanović i majka Jelene Marjanović

Nakon prikazivanja fotografija, sudija će zakazati završne reči.

Kada tužilaštvo i odbrana iznesu završne reči, sudsko veće zakazaće donošenje presude. Sud će na osnovu svih do sada izvedenih dokaza morati da presudi da li je Zoran kriv za ubistvo Jelene ili ne. Marjanović je svih ovih godina tvrdio da nije kriv i da nije počinio zločin.

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine. Ona je sa suprugom Zoranom i ćerkom krenula na trčanje. U jednom trenutku njoj se izgubio trag, a njeno telo pronađeno je sutradan u kanalu punom vode. Policija je nakon pronalaska tela, tokom istrage saslušala na stotine meštana ali svedoka ubistva nije bilo.

Foto: Srbija Danas/Saša Džambić

Mesto gde je pronađeno telo pevačice

Prema optužnici, Zoran Marjanović je suprugu Jelenu ubio 2. aprila 2016. godine na svirep i podmukao način dok je u neposrednoj blizini mesta na kojem je pevačica "Granda" usmrćena stajala njihova maloletna ćerka.

On je optužen da se sa sada pokojnom suprugom i maloletnom ćerkom Janom 2. aprila 2016. godine oko 17 sati dovezao na nasip u Borči. Jelena je otišla da trči, a on je ostao sa ćerkom. Međutim, iskoristivši Jelenino poverenje, Zoran ju je namamio da se spuste u podnožje nasipa na kanalu, dok je dete ostalo na nasipu, navodi se u optužnici. Kada su se spustili dokanala, Zoran je Jelenu najpre ubo oštrim predmetom u glavu i u desni lakat, nakon čega je Jelena počela da beži travnatom površinom.

Tada je, prema optužnici, izgubila patiku i mobilni telefon, kao i gumicu kojom joj je bila vezana kosa. Međutim, Marjanović ju je sustigao, strgao joj je gornji deo trenerke, a potom joj opet zadao više udaraca u glavu, nanevši joj višestruke prelome lobanje, nakon čega ju je potopio u kanal. Pre smrti Jelena je udahnula vodu iz kanala.

Suđenje Zoranu Marjanoviću počelo je 5. novembra 2019. godine pred Višim sudom u Beogradu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija