• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.05.2022

10:32

PA NEK NEKO KAŽE DA PETAK 13. NIJE BAKSUZAN! Tri strašne vesti u nepunih sat vremena napunile su stupce crne hronike, A DAN JE TEK POČEO?!

printscreen

Vesti

PA NEK NEKO KAŽE DA PETAK 13. NIJE BAKSUZAN! Tri strašne vesti u nepunih sat vremena napunile su stupce crne hronike, A DAN JE TEK POČEO?!

Podeli vest

Tri strašne vesti napunile su stupce crne hornike. Sve tri su se desile za manje od sat vremena, a dan je tek počeo...Petak 13

Od ranog jutra u talasu Srbiju i region zapljusnule su tri užasne vesti. Majka sa petogodišnjim detetom u naručju bacila se sa trećeg sprata zgrade u Mirijevu.

Samo što se situacija donekle smirila, stigla je vest da su u naselju Čepure u Paraćinu pronađena tela muškarca i žene sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja. Kako smo saznali oni su bili u emotivnoj vezi, on je ubio nju, pa sebe

I onda kada bi svako normalan pomislio da je dosta i previše muke za jedan dan, stigla je vest o požaru u Barajevu. Na žalost to nije bio samo požar, jer su intervenišući vatrogasci naleteli na scenu užasa.

U jednom delu sobe ležala je nožem preklana žena, dok su u dugom pronašli muškarca, za koga se utvrdilo da je posle ubistva supruge, pokušao da izvrši samoubistvo paleći kuću. Ipak to mu nije uspelo jer su ga vatrogasci reklo bi se u poslednji čas izvukli iz vatre.

Tri teške nesreće u nepunih sat vremena, a dan je tek počeo. Simbolično danas je petak 13. pa nek neko kaže da nije baksuzan.    

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zemlja prokletih

pre 1 godinu

Nije to zbog petka trinaestog, nego sve veće bede i očaja dok uživamo u vođinom zlatnom dobu. Novinari iz ANUSa (Aleksandrovog Novinarskog Udruženja Stradije) krivicu za ovoliko zlo pripisuju višoj sili, a ne nebrizi i bezdušnosti sistema?! Koliko su ove vođine ogavne pijavice iz stranke sjebane, kad za ovo zlo kažu da je to zbog petka trinaestog??

SNS demonokratija

pre 1 godinu

Ovi odvratni beskičmenjaci, novinari iz ANUSa (Aleksandrovog Novinarskog Udruženja Stradije) nisu ni pomislili da je nesrećna žena u očaju, zbog saznanja da će biti samohrana majka u ovom vođinom zlatnom dobu, počinila ubistvo i samoubistvo. Toliko se uplašila blagostanja u vođinom zlatnom dobu, da je pre izabrala taj strašni čin samoubistva.

Drakula

pre 1 godinu

U srbiji,zemlji vekovne bedurine,Jada I cemera svakodnevno je to,gotov je ovaj jadni narod,neeema vise

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija