• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/corriredelveneto

09.06.2022

13:50

PRIJATELJI O JEZIVOJ TRAGEDIJI U ITALIJI! Ubio bivšu ženu jer nije mogao da podenese da joj dobro ide, DAVIO JE I STAVLJAO NOŽ U USTA

printscreen

Vesti

PRIJATELJI O JEZIVOJ TRAGEDIJI U ITALIJI! Ubio bivšu ženu jer nije mogao da podenese da joj dobro ide, DAVIO JE I STAVLJAO NOŽ U USTA

Podeli vest

Prijatelji i poznanici Zlatana Vasiljevića (44) koji je ubio bivšu ženu Lidiju Miljković (42) , i svoju sadašnju partnerku, a potom se ubio kažu da je on ranije bio brutalan prema ženi ali i da je ubio zato što je njoj bez njega dobro išlo

Zlatan Vasiljević je prema rečima poznanika iz Italije rodom je bio iz Doboja ali je godinama živeo u Venetu.

- Bio je kamiondžija svojevremeno ali je ostao bez posla i počeo mnogo da pije. Bio je visok skoro dva metra, dok je Lidija bila sitna mirna, žena... Venčali su se 2005. godine i izrodili su dvoje dece. Ko zna koliko dugo je nesrećna žena trpela nasilje dok ga 2019. godine nije prijavila - prenose priču poznanika italijanski medij "corriredelveneto" 

Foto: printscren/antennatre youtube

Mesto zločina

Prema pisanju pomenutog medija tek kada je Vasiljević uhapšen saznalo se o nasilju koje je nesrećna Lidija trpela. 

- Njen život pretvorio se u pakao od 2011. godine, kada je Vasiljević počeo da u velikoj meri pije alkohol. U februaru 2019. uhvatio Lidiju za vrat i gurnuo je o kuhinjski frižider. Pretio joj je nožem koji joj je stavio u usta! Mesec dana kasnije došao je kući pijan i napao je u krevetu. Stegao je za vrat i vikao: " Zadaviću te!"; "Ubiću te, izvadiću ti oči"; ... Potom je opet u martu udario toliko jako da je žena pala na zemlju. tada ga je prijavila i on je zavpšio u zatvoru - navodi lokalni medij i dodaje da je u decembru 2019. Vasiljeviću je zakonom bio zabranjen prilzaka Lidiji, a ona se u međuvremenu preselila sa decom. 

Lidijina prijateljica za medije je rekla da je Vasiljević ubio Lidiju jer verovatno nije mogao da podnese da joj dobro ide nakon razvoda.

-Bio je ljubomoran i bezobrazan! Od jadne dece je napravio siročiće. Lidija je juče u osam sati ujutru odvela decu u školu, a zatim je otišla na posao. Ispred firme je stigla posle pola sata, parkirala se i izašla. Nije primetila da je Zlatan parkiran i da je čeka, ali kada ga je ugledala počela da je da beži. Znala je da neće na dobro da se završi, jer je imao zabranu prilaska -rekla je za Kurir prijateljica ubijene žene i dodala:

Foto: printscreen

Dani provedeni u zajednici

- Trčala je jadna, ali je stigao i ispalio nekih 5 ili 6 hitaca u nju. Šta je tačno tražio sad od nje, niko ne zna! Evidentno je da je bio ljubomoran na njen novi život i činjenicu da joj dobro ide posle njega - rekla je žena i objasnila da je Lidija posle rastanka od Zlatana, našla novog dečka, ali ih je on redovno proganjao.

- Lidiji je dobro išlo i skoro je sa dečkom kupila stan i mislim da je to bila kap koja je prelila čašu. Nije dozvoljavao da nastavi život i ubijala ga je činjenica da ga deca neće i verovatno je sad to eksplodiralo u njemu pa je ubio - rekla je prijateljica.

Foto: Giornale.it

Policijau potrazi za ubicom

Prema njenim rečima kada je Vasiljević ubio Lidiju ostavio je nesrećnicu da leži i otišao, a dok je trajala potraga za njim, policija je čuvala decu, jer je pretio da će i njih pobiti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija