• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.06.2022

12:06

SASLUŠAN! Osumnjičeni učesnik u pucnjavi u Stefan Braunu pred tužiocem ISKORISTIO ZAKONSKO PRAVO

Informer

Vesti

SASLUŠAN! Osumnjičeni učesnik u pucnjavi u Stefan Braunu pred tužiocem ISKORISTIO ZAKONSKO PRAVO

Podeli vest

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Stefan V. (22) zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi u noćnom klubu Stefan Braun u Beogradu, 15. marta 2022. godine, kada je teško ranjen radnik obezbedjenja kluba Miro Č.

Stefanu V. na teret se stavlja saizvršilaštvo u pokušaju teškog ubistva.

On se na saslušanju pred postupajućim zamenikom Višeg javnog tužioca u Beogradu branio ćutanjem, odnosno iskoristio je zakonsko pravo da ne iznosi odbranu u ovoj fazi postupka.

Foto: Informer

Tragovi pucnjave na ulazu u zgradu 

-Stefan V.  se nalazi u pritvoru, od hapšenja koje se dogodilo pre dve nedelje. Uhapšen je u Soko Banji, nakon mesec i po dana skrivanja. U vreme izvršenja krivičnog dela, Stefan V. je bio na izdržavanju kazne kućnog zatvora od 8 meseci zbog neovlašćenog držanja droge za ličnu upotrebu - navedeno je u saopštenju Višeg javnog tužilaštva.

Podsetimo i da je bekstvu je još jedan osumnjičeni Aleksandar Š., za kojim je raspisana poternica. 

Slavoljub T. i Nikola S. uhapšeni su u martu, i tada su na saslušanju negirali da su pucali  Mira C.
Hapšena je i devojka M.D. koja se tereti za krivično delo - pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Foto: Informer

Policija ujutru obavila uviđaj

U beogradskom klubu Stefan Braun u noći između 14 i 15 marta ove godine dogodila se pucnjava u kojoj je teško ranjen šef klupskog obezbeđenja Miro Č. (41). Ranjeni muškarac imao je više rana po telu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija