• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.06.2022

10:33

UHAPŠEN POSLE DVA MESECA SKRIVANJA! Osumnjičeni za pucnjavu u klubu Stefan Braun danas kod sudije

printscreen

Vesti

UHAPŠEN POSLE DVA MESECA SKRIVANJA! Osumnjičeni za pucnjavu u klubu Stefan Braun danas kod sudije

Podeli vest

Osumnjičeni za pučnjavu u klubu "Stefan Braun" S.V. (22), koji je uhapšen u utorak posle dva meseca skrivanja, danas će biti saslušan na okolnosti pritvora kod sudije za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu.

Više javno tužilaštvo u Beogradu će mu naknadno zakazati saslušanje.

S.V. je 17. marta na zahtev Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određen pritvor i naloženo raspisivanje poternice, potvrdila je za Tanjug njegov branilac Jelena Drecun.

A.Š. je i dalje u bekstvu i za njim je takođe raspisana poternica i određen pritvor 17. marta.

S.V. i A.Š. se terete kao saizvšioci u krivičnom delu teško ubistvo u pokušaju.

Kako Tanjug saznaje, S.V. je u vreme pucnjave bio na izdržavanju kazne kućnog zatvora od osam meseci zbog neovlašćenog držanja narkotika za ličnu upotrebu.

Nakon incidenta uhapšeni su S.T. (42) i N.S. (25) zbog sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo u pokušaju, dok se M.D. (28) tereti za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, jer je osumnjičene odvezla i krila nakon pucnjave.

Osumnjičenima S.T. i N.S. je tada određen pritvor, a devojka se brani sa slobode.

Prema nezvaničnim informacijama M. D. je napravila incident u klubu zbog čega je došlo do sukoba i tuče, a potom i pucnjave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija