• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.08.2022

21:00

UŽAS! Radnik SBB-A me je naterao da ga ljubim po stomaku, a onda... ŠOK PRIČA IZ BEOGRADA! Ana ga je pustila u kuću, nije ni slutila kako će da se završi!

printscreen

Vesti

UŽAS! Radnik SBB-A me je naterao da ga ljubim po stomaku, a onda... ŠOK PRIČA IZ BEOGRADA! Ana ga je pustila u kuću, nije ni slutila kako će da se završi!

Podeli vest

Ana K, korisnica kablovskog operatera SBB, koji je inače u vlasništvu "Junajted grupe", obratila se našoj redakciji i podelila jezivu i bolnu ispovest kako je od strane jednog operatera ove kompanije bila primorana da ga oralno zadovolji

Ana K. je žalbu uputila i SBB-u, da je 16. juna 2022. godine od strane radnika tog kablovskog operatera bila se*sualno zlostavljana, ali ni oni, kao ni "Junajted grupa" nisu se oglasili tim povodom.

Ovo nije prvi put da se mnogi korisnici žale što na usluge, što na radnike zaposlene u SBB, ali ovo je ipak otišlo predaleko, a iz ovog kablovskog operatera niko se nije udostojio da obavesti javnost o ovom monstruoznom događaju.

Ana se premišljala da li da ovo prijavi, i na kraju se odlučila da pošalje mejl SBB-u.

- Poštovani, želela bih da pohvalim vašeg radnika Andreju, za visoku profesionalnost i ljubaznost. Danas je bio kod mene na intervenciji - počela je Ana, a zatim je usledio šok:

- Nažalost, moram da se žalim i na vašeg radnika Bojana M. koji je kod mene bio 16.6. Mislila sam da to ne uradim, ali ipak moram. Ušao je u kuću kao domaćin, odmah tražio kafu i hladan sok. Neprestano je pričao koješta, a nije uradio sve što je trebalo. Uz mene je bio moj prijatelj, baš zato što ne volim da budem sama kada dolaze majstori

Foto: printscreen

Bojan je, nakon što je otišao iz stana počeo da joj šalje poruke.

- Nakon što je Bojan otišao, i prijatelj je otišao. Tada sam primetila teget auto "dačiju" i dalje kod moje kuće. Bojan mi je pisao poruke da ne brinem, da još uvek proverava modem. Otišao je i nakon nekog vremena zvao da dođe na kafu. Rekao je da inače radi reon Zemun, ali mu je taj dan zapalo Banovo brdo i da nema posla.

Kako ističe Ana, prihvatila je poziv jer joj je Bojan bio simpatičan, ali nije mogla ni da sluti šta će se nakon toga dogoditi.

- Primila sam ga na kafu, poljubili smo se jer je rekao da sam mu se odmah dopala, a i on je meni bio simpatičan. Međutim, nakon toga me je primorao da ga ljubim po stomaku i oralno ga zadovoljim. Ne mogu opisati kako sam se grozno osećala. Otišao je u Oršac da sredi kvar, i hteo da opet da dođe, ali sam ga odbila - ispričala je ona jezivu ispovest.

Ostaje da se vidi da li će se napokon neko udostoji da se oglasi iz "Junajted grupe", ili bar iz SBB-a, ili će ovaj slučaj pokušati da zataškaju kao da se ništa nije dogodilo.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hhajahajajaja

pre 1 godinu

Hahahahhahhahahaha hahhahahaha hahahahah..ne voli da ostane sama....a onda ga primila na kafu.....pa se poljubili...hahhahahahhh....hahahahah....hahah ....i opet silovanje....pa ko je ovde lud?

Posmatrač

pre 1 godinu

Nova učesnica zadruge za koju godinu. Posle 2 meseca se setila svega pa pustila priču u etar..... Nemam komentara. Sada bi dotičnu poslao na poligraf i ako se utvrdi da je lagala dao bi joj 10 godina robije. Pa ovako svako može da bude oblaćen bez šanse da dokaže da nije kriv. Život nam je postao realiti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!
Društvo

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!

Plaćeno porodiljsko odsustvo nije, kao što bi moglo da se učini na prvi pogled i kako bi svako zdravorazumski pomislio, zakonsko pravo svake žene na svetu. Neke zemalje garantuju zaposlenima potpuno plaćeno porodiljsko odsustvo, dok druge nude delimično plaćanje - ali neke zemlje uopšte se ne obavezuju na plaćeno porodiljsko odsustvo.

05.05.2024

14:19

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"
Fudbal

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"

Teške reči uputili su ruski treneri na račun legende srpskog fudbala Saše Ilića (46)! Tek što je preuzeo klupu ruskog kluba Nižnjeg Novgoroda, tamošnji treneri ostrvili su se na njega i poručili da on nema dovoljno jaku trenersku biografiju da bi postao strateg ove ekipe.

05.05.2024

12:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija