• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.09.2022

12:13

JEZIVO! OVO JE PROZOR VRTIĆA KROZ KOJI JE PALA BEBA (FOTO)

printscreen, pixabay

Vesti

JEZIVO! OVO JE PROZOR VRTIĆA KROZ KOJI JE PALA BEBA (FOTO)

Podeli vest

Ekipa Informera obišla je vrtić u Ulici Miljakovačke staze u kom se dogodila nesreća kada je beba stara godinu dana ispala kroz prozor sa drugog sprata

Beba je pala kroz prozor sa drugog sprata vrtića, a prema nezvaničnim informacijama nezgoda se dogodila nepažnjom vaspitačice.

Foto: M. S.

Kako nezvanično saznajemo vaspitacica je rekla da je dete iskoristilo njenu nepažnju, popelo se na sto koji je bio pored otvorenog prozora i palo kroz prozor.

Za sada je ustanovljeno da je beba pala sa visine od oko 7-8 metara.

Dete je trenutno u potpuno stabilnom stanju, utvrđeno je nakon kompletnog pregleda u Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj, rekao je direktor te ustanove dr Siniša Dučić

On je objasnio da je detetu urađen ultrazvuk trbuha i bubrega, te da u ovom trenutku nema znakova oštećenja unutrašnjih organa.
 

Foto: Informer

- Urađen je i skener glave, a rezultat je normalan. Krvna slika deteta takođe je normalna, a po telu ima brojne ogrebotine i modrice kao posledice pada", kazao je Dučić.

Naglašava da će beba ostati na klinici, kako bi se i dalje pratila situacija da ne bi došlo kasnije do unutrašnjeg krvarenja, ali da je za sada potpuno stabilno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fuj

pre 1 godinu

Hvala Bogu, da je dijete dobro! Dijete od godinu dana da se popne na sto postavljen ispod prozora!? Znate li koje povjerenje majka mora imati da ostavi svoje bespomoćno čedo, nekoj ustanovi na čuvanje!? Hapsiti odmah, bez milosti!

Fikus

pre 1 godinu

To je ispričala vaspitačica ali svakom čoveku sa iole malo pameti je jasno da to nije istina. Dete od godinu dana da se takvom brzinom i spretnošću popne na sto (verovatno prvo na stolicu) i da ode do otvorenog prozora jednostavno to ne deluje moguće. Pobogu pa svi mi smo imali decu i znamo odlično šta je sposobno da uradi dete od godinu dana. Sve i da je dete to uradilo, to je trajalo, i trajalo i trajalo - gde je ta vaspitačica bila i šta je radila? Hvala Bogu da je dete imalo sreće a nju osuditi i doživotno zabraniti da bude i u blizini dece a pogotovo da radi sa decom jer i čobanin na Staroj planini bolje brine o stadu ovaca ...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija