• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.11.2022

09:31

UŽASAN SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA: Učeniku šestog razreda skidali pantalone i terali ga da peva ISPRED DEVOJČICA!

Vesti

UŽASAN SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA: Učeniku šestog razreda skidali pantalone i terali ga da peva ISPRED DEVOJČICA!

Podeli vest

Učenik šestog razreda OŠ „Branko Radičević“ u Vladičinom Hanu našao se na meti vršnjaka i to u svojoj učionici.

Prema raspoloživim informacijama, incident se dogodio u sredu nakon četvrtog časa, za vreme odmora, kada su trojica učenika  osmog razreda ušli u njegovu učionicu, kao i četri devojčice iz istog razreda.

Kako saznajemo, osmaci su učenika osmog razreda hvatali za vrat, skidali pantalone i terali ga da peva, dok su devojčice stajale ispred njega i nisu mu dozvoljavale da izađe iz učionice kako bi prijavio događaj.

Po prijavi događaja,, policija je došla u školu i obavila razgovor sa nadležnima.

Obevešteno je Više javno tužilaštvo u Vranju i Centar za socijalni rad u Vladičinom Hnau, koji bi trebalo da postupe po ovlašćenjima sa maloletnim licima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boca

pre 1 godinu

Svu tu gamad pod hitno isterati iz škole,a roditelje drakonski kazniti jer domaće vaspitanje se stiče u porodici...

Sasa pariz

pre 1 godinu

Nasilnici treba staviti u dom, roditeleje, debelo kazniti novcano. I naplatiti odstetu detetu koje je trpelo nasilje ! Kad roditelji neznaju da vaspitaju decu, dom hoce !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija